کد خبر: 3530279
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷

اجرای طرح تربیت آموزشیار قرآنی «نسیم هدایت» در اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح تربیت آموزشیار قرآنی «نسیم هدایت» از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی اصفهان در حال برپایی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اتحادیه مؤسسات قرآنی با هدف تربیت مربیان قرآنی در سطح استان و جبران کمبود مربی، اقدام به اجرای طرح تربیت آموزشیار قرآنی «نسیم  هدایت» کرده است.
در جلساتی که با 24 نماینده شهرستان در استان اصفهان برپا شد، نتایج حاصل مبنی بر اجرای طرح تربیت آموزشیار قرآنی در اصفهان بوده است که کارگاه‌های یک روزه در هر شهرستان یک روز در حال برپایی است.
این دوره آموزشی توسط سید ناصر رضوی از صبح تا بعدازظهر با ارائه 8 ساعت با شرکت بیش از 50 نفر در هر دوره آموزشی در حال برپایی در استان اصفهان است.
تاکنون شهرستان‌های سمیرم، خمینی‌شهر و نائین‌شهر این دوره را برگزار کرده‌اند که با استقبال خوبی همراه بوده است و در هفته آینده دارالقرآن فلاورجان کارگاه یک روزه را برپا می‌کند.
گفتنی است، علاقه‌مندان جهت برپایی این دوره می‌توانند با شماره 03132360008 تماس حاصل کنند و اطلاعات کامل را دریافت کنند.
captcha