کد خبر: 3531040
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵

حضور مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا

گروه بین‌الملل: مراسم گرامیداشت نخستین سالگرد شهدای منا روز جمعه، 26 شهریورماه، با حضور گسترده شخصیت‌های سیاسی، دینی و حزبی از ادیان و مذاهب مختلف لبنان در بیروت برگزار شد.

حضور گسترده مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی،آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهدای فاجعه منا و گرامیداشت یاد و خاطره شهید غضنفر ركن‌آبادی، سفیر پیشین كشورمان 26 شهریورماه، با حضور جمعی از شخصیت‌های سیاسی، دینی، حزبی از ادیان و مذاهب مختلف و نخبگان دانشگاهی و رسانه‌ای در مجتمع امام حسن مجتبى(ع) بیروت، برگزار شد.
در این مراسم كه با اجرای عباس فتونی، شاعر لبنانی آغاز شد، آیاتی از كلام‌الله مجید قرائت شد، سپس خلیل حمدان، عضو هیئت رئیسه جنبش امل، پیام نبیه بری، رئیس مجلس نمایندگان لبنان و رئیس جنبش أمل را قرائت كرد.
در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در خصوص فاجعه منا به ایراد سخنرانی پرداخت.
أمین حطیط، از دیگر سخنرانان این مراسم بود كه پیام تسلیت امیل لحود، رئیس‌جمهور سابق لبنان و شیخ حسن شریفة، دبیركل اوقاف جعفری پیام علامه شیخ عبد الأمیر قبلان، رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعی لبنان را قرائت كردند.
در بخشی دیگر از این مراسم، شیخ ماهر حمود، رئیس إتحاد علمای مقاومت مطالبی را در رابطه با فاجعه منا بیان كرد و استاد ولید بركات دبیركل حزب دموكرات لبنان پیام امیر طلال ارسلان را خواند.
نمایشگاه عکس فاجعه منا
در حاشیه برگزاری این مراسم، دو نمایشگاه عكس برگرفته از تصاویر هنرمند عكاس كشورمان سید كمال الدین شاهرخ، درباره فاجعه منا در این مجتمع برپا شد كه مورد استقبال همگان قرار گرفت.
كشیش جورج صلیبا، ابو عماد رامز مصطفى، نماینده جنبش خلق برای آزادی فلسطین ـ فرماندهی كل در لبنان از دیگر سخنرانان این مراسم بودند كه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید ركن‌آبادی از فاجعه منا و جان باختن حاجیان سخن گفتند.
ضرورت بازنگری در اداره حج
بنا به گزارش رایزنی فرهنگی ایران در لبنان سخنرانان مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم ركن‌آبادی، از وی به عنوان انسانی با فضیلت و الگوی تلاش مخلصانه، كم نظیر و حفظ روحیه بسیجی در عرصه دیپلماسی یاد كردند و ضمن محكوم‌كردن رفتار آل سعود در این فاجعه كه منجر به شهادت جمع زیادی از حاجیان كشورهای مختلف شد، خواستار بازنگری در اداره حج و مشاركت كشورهای اسلامی در اجرای این فریضه الهی شدند و به دنباله‌روان آل سعود اعلام كردند كه رژیم سعودی با عنایت به جنایت‌های متعددی كه در حق مسلمانان انجام می‌دهد رو به زوال و نابودی است و نباید عاقبت خود را به آن گره زنند.
 
حضور گسترده مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا + عکس

حضور گسترده مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا + عکس

حضور گسترده مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا + عکس

حضور گسترده مذاهب مختلف لبنان در سالگرد شهدای منا + عکس
captcha