کد خبر: 3531315
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸
حافظ کل قرآن کریم:

تنها مشوقم برای حفظ قرآن خود قرآن بود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محمدجوانمردی، حافظ کل قرآن اظهار کرد: زمانی که برای ثبت نام در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک ساله قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) اقدام کردم، تنها مشوق من خود قرآن بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد جوانمردی، حافظ کل قرآن از روستای اوشناد شهر میانه استان آذربایجان شرقی که با حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 95 – 94 در مدت یک‌سال موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: حفظ قرآن، بهترین سوغات کاشان است.
وی که متولد سال 76 بوده و از روستای اوشناد شهرمیانه استان آذربایجان شرقی در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حضور یافته، افزود: نخستین مشوق من برای ثبت‌ نام حفظ، خود قرآن بود.
این حافظ کل قرآن کریم که تحصیلات پیش‌دانشگاهی دارد با اشاره به اینکه مصاحبه ورودی مدارس شبانه‌روزی خوب بود، تصریح کرد: دوره آزمایشی این مدارس نیز به خوبی برگزار شد.
جوانمردی که نمره انضباط خود را در مدرسه عالی می‌داند؛ میزان تعهد به برنامه روزانه را متوسط دانسته و بیان کرد: برنامه مباحثه به خوبی انجام  می‌شد و من «هم بحث» خوبی داشتم.
وی پهن شدن سفره صبحانه و نهار در مدارس شبانه‌روزی را شادی جمع تلقی کرده و تصریح کرد: تعطیلی روزهای جمعه و مرخصی‌های طول دوره نیز به خوبی انجام شد.
این حافظ کل قرآن کریم در پایان باتوجه به اهمیت مباحث آموزشی، افزود: برنامه‌ریزی آموزشی مدارس شبانه‌روزی قرآن و نهج‌البلاغه کاشان نیز خوب بود.
گفتنی است؛ همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در خردادماه 95، 19 جوان از نخستین مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن و نهج‌البلاغه کشور در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان فارغ‌التحفیظ شدند که از این تعداد 16 نفر حافظ کل قرآن و 3 نفر حافظ کتاب شریف نهج‌البلاغه شده‌اند که همراه با آموزش ترجمه، تفسیر، تجوید، فصاحت، صوت و لحن، اخلاق و امام‌شناسی بوده است.
یادآور می‌شود، علاوه بر محمدحسین حسن‌زاده و قاسم خدایاری که مربیگری اصلی مدرسه شبانه‌روزی قرآن و نهج‌البلاغه برادران شامل حسن حفظ و ترجمه را برعهده داشتند، مصطفی اصفهانیان آموزش تجوید، حجت‌الاسلام رمضانی درس تفسیر و حجت‌الاسلام مجتبی حسن‌زاده نیز آموزش اخلاق این دوره را عهده‌دار بودند.

captcha