حمیدرضا خرمائی، مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری اجتماع بزرگ غدیر این شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به اینکه این اجتماع ساعت 10 در حرم دانیال نبی(ع) برگزار خواهد شد، افزود: این تجمع ابتدا از مسجد امام رضا(ع) آخر آسفالت شهرستان شوش آغاز خواهد شد. در طی این مسیر که با حضور اقشار مختلف شهرستان برگزار خواهد شد، مولودیخوانی غدیر برگزار خواهد شد.
خرمائی گفت: حجتالاسلام حسین آلکثیر مدرس حوزه علمیه شوش و امام جماعت مسجد جامع شوش سخنران این اجتماع خواهد بود.
مسئول فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوش همچنین از برگزاری جشنهای غدیر در سه بقعه متبرک دانیال نبی(ع)، دعبل خزاعی و شچاخ(ع) خبر داد و گفت این جشنها عصر و شامگاه امروز 29 شهریورماه و صبح فردا 30 شهریورماه برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: این مراسم با همکاری مجمعالذاکرین شهرستان شوش برگزار خواهد شد.