کد خبر: 3531940
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

رفتارهای صحیح اجتماعی در دانش‌آموزان تقویت و نهادینه شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نهادینه‌سازی رفتارهای صحیح اجتماعی و تربیت نوآموزان برای زندگی آینده را از برنامه‌های اولویت‌دار برای آموزش دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: رفتارهای صحیح اجتماعی باید در دانش‌آموزان تقویت و نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در آیین نمادین جشن شکوفه‌ها که امروز، 31 شهریورماه در دبستان مرحوم بهاءالدین ادب سنندج برگزار شد، با تبریک بهار تعلیم و تربیت و تقارن آن با هفته دفاع مقدس، از آموزش و پرورش به عنوان نهادی اجتماعی نام برد که همه باید در پیشبرد اهداف آن نقش مؤثری داشته باشند.

وی به بیان اهمیت تربیت در شکل گیری شخصیت انسان پرداخت و افزود: جامع و کامل بودن یک فرد به نحوه تربیت او بستگی دارد، امروز بخش عمده‌ای از تربیت دانش‌آموزان توسط خانواده‌ها و بخش دیگری نیز توسط نیروهای بیرونی و مدرسه انجام می‌گیرد.

قربانی با بیان اینکه به دلیل کمبود وقت، گستردگی و تنوع در نیازهای امروزی افراد جامعه، خانواده‌ها به تنهایی نمی‌توانند از عهده تربیت فرزندان خود برآیند، بیان کرد: مدرسه می‌تواند به عنوان یک نهاد مکمل در تربیت دانش‌آموزان نقش موثری ایفا کند.

وی با تأکید بر ارتباط مؤثر و مستمر خانواده و مدرسه، از اولیای دانش‌آموزان خواست در تربیت فرزندان خود با معلمان همراه و هم‌سو باشند چرا که معلمان با روش‌های نوین در مدارس تدریس خواهند کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه امروز چهارشنبه 31 شهریورماه بیش از 27 هزار نوآموز کردستانی وارد مدارس ابتدایی سطح استان خواهند شد، اعلام کرد: همزمان با سراسر کشور نیز یک میلیون و 400 هزار نوآموز وارد عرصه تعلیم و تربیت خواهند شد.

قربانی با بیان اینکه تعداد نوآموزان کردستانی نسبت به سال گذشته 2.5 درصد افزایش داشته است، عنوان کرد:‌ امسال در مجموع 275 هزار دانش‌آموز مقاطع مختلف تحصیلی در استان کردستان مشغول به تحصیل خواهند شد.

نهادینه سازی رفتارهای صحیح اجتماعی، تربیت نوآموزان برای زندگی آینده و فراهم کردن زمینه نشاط و شادابی در مدارس را از برنامه‌های اولویت‌دار برای آموزش دانش‌آموزان عنوان و اعلام کرد: رفتارهای صحیح اجتماعی باید در دانش آموزان تقویت و نهادینه شود.

وی در پایان خطاب به مربیان و اولیا یادآور شد: نباید در تربیت دانش‌آموزان اصطکاک الگو و تعارض میان مدرسه و خانواده پیش بیاید و اولیاء و مربیان در یک مسیر حرکت کنند که اثرگذاری لازم بر روی تربیت دانش‌آموزان داشته باشد.

captcha