کد خبر: 3532567
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵
عسگری:

دفاع مقدس بقای انقلاب اسلامی را تضمین کرد

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه ناحیه دلیجان تأکید کرد: دفاع مقدس در برابر دشمن قسم خورده، بقای انقلاب اسلامی را تضمین کرد، رزمندگان در هنگام اعزام به جبهه‌های حق علیه باطل به تنها چیزی که فکر نمی‌کردند حفظ جانشان بود نوجوانانی که حتی لباس رزم اندازه آنها پیدا نمی‌شد چون کسی گمان نمی‌کرد که نوجوان 13 ساله به جبهه برود.

محمدرضا عسگری، فرمانده سپاه ناحیه دلیجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: این هفته بهترین فرصت برای نشر و انتقال ارزش‌های دوران طلایی  دفاع مقدس و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت است، این کار ضامن اقتدار و سربلندی کشور خواهد بود.
وی مقاومت و دفاع را از جمله شاخصه‌های اصلی دوان هشت سال رشادت و ایثار رزمندگان اسلام دانست و اظهار کرد: رزمندگان با مقاومت جانانه در مقابل رژیم جنایتکار بعث عراق تمام قد ایستادند و از تمامیت ارضی و همچنین استقلال، آزادی و شرف ملت ایران دفاع کردند.
عسگری بابیان اینکه امروز دولت‌های به اصطلاح ابرقدرت مانند آمریکا و دیگر همدستانش به ضعف در برابر نظام جمهوری اسلامی اقرار دارند، تصریح کرد: پس از گذشت چندین دهه از پایان جنگ تحمیلی شاهد آن هستیم که دشمنان به حقانیت رزمندگان در دوران جنگ معترف هستند و حق‌مداری ایران در جنگ 8 ساله را دلیل پیروزی می‌دانند.
این مقام مسئول رمز پیروزی ایران در برابر دشمن تا بن دندان مسلح را ایمان، توکل و تبعیت از ولایت‌فقیه خواند و اضافه کرد: دفاع  مقدس در برابر دشمن قسم خورده  بقای انقلاب اسلامی را تضمین کرد، رزمندگان در هنگام اعزام به جبهه‌های حق علیه باطل به تنها چیزی که فکر نمی‌کردند حفظ جانشان بود، در آن دوران شاهد حضور خیل عظیمی از جوانان و حتی نوجوانان بودیم، نوجوانانی که حتی لباس رزم اندازه آنها نبود چون کسی گمان نمی‌کردند که نوجوان 13 ساله به جبهه برود.
عسگری با تأکید بر اینکه هفته دفاع مقدس با ارزش‌ترین و مقدس‌ترین تقویم معنوی در تاریخ انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: این دوران فراموش نشدنی و بی‌نظیر انقلاب اسلامی باید به خوبی به نسل جوان معرفی شود. دفاع مقدس، حماسه ملی و تکرار ناشدنی در جهان است که در سایه همدلی، وحدت و ایستادگی به دست آمد.
این مقام مسئول در پایان گفت: عزم ملت غیور ایران در برابر متجاوزان به تمام دشمنان نشان داد که اگر یک بار دیگر حتی فکر تجاوز به ایران را داشته باشید همان فکر را در ذهنتان خفه خواهیم کرد.
captcha