به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی تركمان، به نقش و عمل سیاستبازان و سیاستورزان پرداخت و گفت: مصیبتهای دنیای معاصر كه ناشی از كجفهمی برخی از دین است، همواره و در هر زمان به شكلی بروز كرده؛ اما آنچه امروز این درد را به اوج خود رسانده و آن را تحملناپذیر كرده، استفاده ابزاری سیاستبازان و سیاستورزان از دین است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: آثار زیانبار وضعیت كنونی را در نسل آینده نباید نادیده گرفت، آثاری كه پیشبینی بسیاری از زوایای آن سخت و تلخ است.
ابراهیمیتركمان اظهار كرد: جمهوری اسلامی ایران و مكتب تشیع از سالها پیش گفتوگو را راه حل مناسبی برای دیگر فهمی دانسته و بر آن تأكید كرده است و خشونت را حتی در گفتار نپذیرفته است.
وی در ادامه سخنان خود، اخلاق و معنویت را گمشده امروز جامعه بشری دانست و گفت: گفتوگوهای دینی در جهت تحقق آنها، قطعاً به صلح جهانی كمك خواهد كرد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: ده دور گفتوگو سبب شناخت عمیق ما نسبت به یكدیگر شده است، پیشنهاد میكنم تلاش كنیم گفتوگوها به منظور شناخت را به گفتوگو برای تعامل و نقشآفرینی در جهان ارتقاء دهیم.
وی در پایان تأکید كرد: رهبر ما، آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) همواره بر بازگشت نسل جوان به بازخوانی متون و نصوص دینی تأكید دارند و در سالهای اخیر دو نامه خطاب به جوانان اروپایی نگاشتهاند و آنها را دعوت به بازخوانی مفاهیم دینی از متون و نصوص اصلی كردهاند.
تأکید سفیر ایران بر تقویت همکاری اجتماعی و دینیبنا به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ایراس، در ادامه مهدی سنایی، سفیر ایران در مسکو با اشاره به سیر صعودی و گسترش همه
جانبه روابط میان ایران و فدراسیون روسیه، اظهار کرد: مبانی لازم
برای تقویت و توسعه همکاری میان دو کشور در بخشهای مختلف وجود دارد و ما
میتوانیم بر اساس این درک مشترک، همکاری خود را در زمینههای اجتماعی و
دینی نیز تقویت کنیم.
آیتالله تسخیری: گفتوگوی اسلامی مسیحی ثمرات مثبتی برای جامعه بشری داردآیتالله تسخیری، مشاور مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام نیز در ادامه نشست سخنرانی و تأکید کرد: پایه گفتگوهای اسلام و
مسیحت ارتدکس در سال 1996 میلادی توسط وی و پاتریاک کریل، رهبر فعلی
مسیحیان روسیه، بنا نهاده شد و اکنون به درخت تنومندی تبدیل شده و میتواند
ثمرات مثبتی برای مردم دو کشور و جامعه بشری به ارمغان آورد.
وی گفت: افراطگرایان، دین ندارند و ضعف معنویت در جامعه بشری سبب گسترش افراطگرایی شده است.
یادآور میشود، آیین افتتاحیه دهمین دور گفتوگوی اسلام و مسیحیت ارتدکس صبح امروز، پنجم
مهرماه با قرائت پیام اسقف اعظم کریل توسط پولیت فیو فان، اسقف اعظم قازان و
تاتارستان، آغاز شد.
این دور از گفتوگوها تا فردا، ششم مهر، ادامه دارد.