کد خبر: 3534642
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

شعرهای آئینی براتی‌پور در «ارغوانی‌ها» منتشر می‌شود

گروه ادب: مجموعه شعرهای آئینی عباسعلی براتی‌پور در کتابی با عنوان «ارغوانی‌ها» از سوی سوره مهر منتشر می‌شود.

عباسعلی براتی‌پور، شاعر انقلاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: به تازگی مجموعه شعر آئینی با عنوان «ارغوانی‌ها» را برای چاپ به انتشارات سوره مهر حوزه هنری سپرده‌ام که امیدارم در ماه محرم به چاپ برسد.
وی افزود: در این مجموعه بیش از 50 قطعه شعر گنجانده شده است که در آنها قالب‌هایی چون قصیده، غزل، رباعی و دوبیتی وجود دارد و اغلب آنها در مناقب اهل بیت(ع) سروده شده است.
یادآور می‌شود، تاکنون از عباسعلی براتی‌پور مجموعه‌هایی چون «بهت نگاه»، «وعده دیدار»، «کتیبه شکیب»، «سینای سبز عشق»، «در ساحل علقمه»، «زیتون و زخم»، «ماه در فرات»، «سوار مشرقی»، «با شقایق‌ها برادر»، «دل و دریا» و «عطش عشق» منتشر شده است.
captcha