قاسم رضیعی پزشک و قاری بینالمللی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اهداف جشنوارههای قرآنی دانشگاههای علوم پزشکی اظهار کرد: مهمترین دستآورذ این جشنواره گرداوری نخبگان پزشکی کشور حول محور قرآن است.
وی ضمن ابراز نارضایتی از پایین بودن سطح شرکتکنندگان در این جشنواره عنوان کرد: یکی از دلایل این موضوع عدم آمادگی و آموزشهای لازم به شرکتکنندگان در جشنواره است. سطح عملکرد حاضران نشان داد، به تدریس آموزهها و فعالیتهای قرآنی توجه نکردهایم،در حالیکه پیش از هر امتحان و ارزیابی، میبایست آموزشهای لازم به شرکتکنندگان داده شده و این افراد با آمادگی کامل وارد جشنواره شوند.
رضیعی تأکید کرد: پایین بودن سطح آمادگی حاضران در جشنواره نباید موجب
دلسردی شود و باید با برنامه ریزی، تبلیغ و ترویج فعالیتهای
قرآنی و دادن آموزشهای لازم، سطح آمادگی را برای حضوری مقتدرانه در جشنوارهها
ارتقاء داد.
جامعه پزشکی نیازمند فرهنگسازی قرآنی
این حافظ موضوعی قرآن کریم با تأکید بر بر لزوم فراگیر کردن آموزههای قرآنی و آشنایی بیش از پیش دانشجویان و جامعه پزشکی با فعالیتهای قرآنی، تصریح کرد: در جامعه پزشکی فرهنگسازی قرآنی به شدت نیاز بوده چرا که موجب میشود این جامعه از هجمههای فرهنگی و اخلاقی در امان باشد.
وی ادامه داد: راهی جز فرهنگسازی قرآنی برای ما وجود ندارد، چرا که فرهنگمان منبعث از قرآن و عترت(ع) است؛ اگر خود را مسلمان واقعی بدانیم باید همواره به این دو متمسک شده تا راه خود را برای مقابله با هر مشکلی بگشاییم.
وی با بیان اینکه برای فرهنگسازی قرآن در میان جامعه پزشکی نباید به جشنوارههای قرآنی بسنده کرد، گفت: برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه پزشکی باید برای آموزش به افراد مختلف برنامه داشته و فعالیتهای متفاوتی را برای ترویج آموزههای قرآنی به کار بندیم.
رضیعی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جامعه پزشکی فرهیختگان و نخبگان قرآنی زیادی وجود دارند که موجب شده این گروه گوی سبقت را از بقیه دستگاهها ربوده باشند، این امر نشان از ظرفیت و پتانسیل بالای قرآنی در مجموعه وزارت بهداشت است.