کد خبر: 3535293
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۳
امیدیان خبر داد:

آموزش 2000 قرآن‌آموز در مؤسسات قرآنی لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان با اشاره به آموزش دو هزار قرآن‌آموز طی شش ماهه دوم سال‌جاری در مؤسسات قرآنی لرستان، گفت: مؤسسات و خانه‌های قرآن مجری برگزاری طرح حمایتی آموزشی قرآن در سطح استان هستند که این طرح از دهم مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان و نائب رئیس اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از آموزش دو هزار نفر قرآن‌آموز در رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی، مفاهیم سطح 1، 2، 3 و 4 و حفظ یک جزء، دو جزء و سه جزء قرآن کریم، طی شش ماهه دوم سال‌جاری در مؤسسات قرآنی استان خبرداد.
وی ادامه داد: از این تعداد که در قالب بحث حمایت مالی توسط مؤسسات قرآنی جذب می‌شوند، 500 نفر رشته روخوانی، 500 نفر رشته روان‌خوانی، 300 نفر رشته حفظ جزء 30، 250 نفر رشته حفظ جزء 1 و 30، 250 نفر در رشته حفظ جزءهای 1 و 2 و 30، 50 نفر در رشته مفاهیم سطح1، 50 نفر در رشته مفاهیم سطح2، 50 نفر در رشته مفاهیم سطح3 و 50 نفر در رشته مفاهیم سطح 4 شرکت خواهند کرد.
مؤسسات و خانه‌های قرآن؛ مجری برگزاری طرح حمایتی آموزشی قرآن

امیدیان با اشاره به این‌که مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن مجری برگزاری طرح حمایتی آموزشی قرآن در سطح استان هستند، عنوان کرد: این طرح از دهم مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان ادامه داد: آزمون‌های این طرح در سطح شهرستان‌ها و به‌صورت واحد طی روزهای اول، دوم و سوم دی‌ماه برگزار خواهد شد و به افرادی‌که در آزمون نمره قبولی را کسب نمایند گواهی‌نامه پایان دوره اهدا می‌شود.
وی با اشاره به این‌که مؤسسات و خانه‌های قرآنی علاوه‌بر طرح حمایتی می‌توانند قرآن‌آموزان را نیز به‌صورت آزاد جذب نمایند، افزود: در این قسمت کلاس‌ها به‌صورت دوره شش ماهه برگزار می‌شود که آزمون‌های این دوره اوایل اسفندماه سال‌جاری برگزار خواهد شد.
امیدیان با اشاره به این‌که 15 آبان‌ماه تا 15 آذرماه کارشناسان قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان، به بازرسی از دوره‌های برگزار شده و درحال برگزاری مؤسسات می‌پردازند، اظهار کرد: باتوجه به تفاهم‌نامه‌ای که با اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان لرستان بسته شده، برای برگزاری دوره‌ها در قالب حمایت مالی، تفاهم‌نامه 40 میلیون تومانی بسته شده است.
captcha