کد خبر: 3535763
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵

خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) در وین + عکس

گروه بین‌الملل: خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) از نخستین شب محرم در مرکز اسلامی امام علی(ع) وین، پایتخت اتریش برپا شده است.

خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) در وین + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی izia.at، مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان امام حسین(ع) از شب اول ماه محرم از ساعت 30: 18 به وقت محلی با حضور گسترده عاشقان و شیفتگان آن حضرت از ملیت‌های مختلف، در مرکز اسلامی امام علی(ع) وین برگزار شده است.
در این مراسم که علاوه بر ایرانیان، صدها نفر با ملیت‌های اتریشی، ترک، عراقی، لبنانی، پاکستانی و افغانستانی حضور دارند، حجت‌الاسلام والمسلمین واحدی واعظ، هر شب از ساعت 19:30 برای حاضران در مراسم سخنرانی می‌کند.
اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین محسن‌زاده، امام و رئیس مرکز اسلامی امام علی(ع) وین، عزاداری شیعیان افغانستانی، قرائت قرآن کریم، سخنرانی و مراسم نوحه‌خوانی و سینه‌زنی توسط حاج محمد پورکریم، مداح اهل بیت(ع) از برنامه‌های خیمه‌گاه امام حسین(ع) در وین است.
این مرکز همچنین در ایام محرم برنامه‌ای ویژه برای کودکان و نوجوانان اجرا می‌کند و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جلسات پرسش و پاسخ از دیگر ویژه برنامه‌های مرکز اسلامی وین در دهه اول محرم است.

خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) در وین + عکس

خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) در وین + عکس

خیمه‌گاه عزاداری امام حسین(ع) در وین + عکس
حجت‌الاسلام والمسلمین واحدی واعظ، سخنران مراسم
captcha