کد خبر: 3536620
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹

آغاز آموزش قرآن به بانوان کم‌سواد اصفهانی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بانوان کم‌سواد اصفهانی در شهر حنا مورد آموزش قرآن کریم قرار گرفتند.

زهرا نصرتی، مدیر مؤسسه قرآنی مبشر حنا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: مؤسسه قرآنی مبشر حنا در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و انس عموم مردم با قرآن، اقدام به برپایی دوره‌های آموزش قرآن به کم‌سوادان کرده است.
وی ادامه داد: در دوره‌های آموزش قرآن استقبال خوبی از سوی بانوان صورت گرفته است و در این کلاس‌ها رشته روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم توسط خدیجه درخشان ارائه می‌شود.
نصرتی با تأکید بر اینکه زمان برپایی این کلاس‌ها روزهای زوج است، عنوان کرد: در کلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم 35 نفر حضور دارند که از کتب «روخوانی و روان‌خوانی تألیف محمد خواجوی و احمد حاجی‌شریف» برای آنان تدریس می‌شود.
نصرتی افزود: در کنار آموزش این بانوان، دانش‌آموزان دبیرستانی نیز در رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی تربیت می‌شوند و در انتها به آنان مدرک معتبر اهدا می‌شود.
گفتنی است؛ این مؤسسه در  استان اصفهان، سمیرم، حنا، خیابان امام خمینی(ره)، درمانگاه قدیم واقع شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۷/۱۸ - ۱۰:۱۴
0
0
آموزش قرآن به قرآن آموزان از جایگاه و اهمیت بالای برخوردار است و باعث توسعه فرهنگ قرآنی در بین عموم مردم می‌شود
captcha