کد خبر: 3536905
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۷
عزیزی عنوان کرد:

انس با قرآن حس مسئولیت پزشکان را افزایش می‌دهد/ برپایی طرح‌های قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

گروه سلامت: معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای طرح‌های قرآنی مختلف در دانشگاه‌ علوم پزشکی شیراز انس با قرآن در میان جامعه پزشکی را موجب افزایش حس مسئولیت در مراقبت از بیماران عنوان کرد.

کوروش عزیزی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به کسب مقام نخست بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: فعالیت رابطین قرآنی در دانشگاه‌ها، معاونت‌ها، دانشکده‌ها، شبکه بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها و تشکیل جلسات مختلف با حضور این رابطان قرآنی به منظور آموزش و ارتقای سطح اطلاع رسانی در زمینه علوم قرآنی، طی سال‌های اخیر موجب شده که دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه علوم قرآنی و آموزه‌های دینی، افراد مختلفی را پرورش دهد.

وی افزود: دانشگاه شیراز با حضور ۴ هزار نفری در جشنواره امسال، بیشترین میزان مشارکت را در این دوره داشت و توانست در مجموع رشته‌های مختلف توانست رتبه نخست را به دست آورد.

عزیزی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مجموع با کسب ۲۳ رتبه برتر شامل ۷ مقام اول، ۹ مقام دومی و ۷ مقام سومی موفق به کسب عنوان نخست جشنواره قرآن و عترت امسال شد، این در حالی است که فاصله ما با دانشگاه دوم، ۱۳۰ امتیاز بود که این نشان از آمادگی گروه‌های مخلتف شرکت‌کنندگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای حضوری مقتدرانه در این رویداد بزرگ قرآنی بود.

اجرای طرح موفق «نوای نور یک» و« نوای نور دو» در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

عزیزی به اجرای طرح‌های قرآنی «نوای نور یک» و «نوای نور دو» در دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی سال‌های گذشته اشاره و تصریح کرد: در طرح نوای نور یک بحث آموزش روان‌خوانی و صحیح خوانی قرآن در بین جامعه هدف را در دستور کار قرار دادیم‎، ضمن اینکه در راستای اجرای طرح «نوای نور دو» به آموزش تجوید پرداختیم که این طرح‌ها ضریب نفوذ در واحدهای دانشگاهی را خیلی گسترش داد.

وی افزود:‌ خوشبختانه این دو  طرح چند سالی است که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به اجرا در آمده و در حال حاضر در تمام شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه جریان دارد و در طول یک‌سال، بر اساس جدول زمان‌بندی شده، برای تمام کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه اجرا می‌شود.

عزیزی اظهار کرد: با توجه به اینکه تدبر در قرآن کریم برای هر مسلمانی لازم است، این مسئله طی یک طرح ابتکاری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روخوانی و روان‌خوانی آغاز شده که اجرای طرح عترت نیز از برنامه‌های آینده در همین راستا است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کارکنان حوزه بهداشت و درمان در ارتباط مستقیم با بیماران و دردمندان هستند، بنابراین آشنایی بیشتر این افراد با مفاهیم قرآنی و ارتقای معنویت، موجب احساس مسئولیت بیشتر آن‌ها در قبال بیماران می‌شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در اجرای طرح نوای نور یک تمامی پرسنل دانشگاه در پوشش این طرح هستند‏، عنوان کرد: تلاش داریم ضریب نفوذ طرح نوای نور دو را نیز در میان کارکنان دانشگاه ارتقاء دهیم.

وی افزود: قطعا اجرای طرح‌های مختلف قرآنی در طول سال برای دانشجویان‏، کارکنان و اساتید از جمله طرح نوای نور یک و دو و انس دادن دانشگاهیان با قرآن و عترت و ارتقای سطح مهارت‌های قرآنی و آموزه‌های دینی‏، سبب افزایش انگیزه و انس آنها با قرآن می‌شود.

انس با قرآن و ارتقای انگیزه دانشگاهیان به مفاهیم قرآنی، بزرگترین دستاورد جشنواره‌

وی بیان کرد: مهم‌ترین دستاورد برپایی این جشنواره بزرگ قرآنی در مجموعه وزارت بهداشت، ارتقای انگیزه دانشگاهیان با قرآن و اهل بیت(ع) و افزایش ضریب نفوذ مباحث قرآنی میان دانشجویان‏، کارکنان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که متولی سلامت در جامعه هستند‏، است.

وی ادامه داد: سلامت جامعه صرفا سلامت جسمی نیست بلکه سلامت روحی و روانی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که قطعا حضور دانشگاهیان در این رویداد بزرگ قرآنی علاوه بر بحث رقابتی آن، سبب ارتقای سطح معنوی و بالا بردن سلامت روحی و روانی شرکت کنندگان می‌شود.

شیراز میزبان جشنواره بیست و دوم

وی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جشنواره بیست و دوم قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: تجربه میزبانی جشنواره فرهنگی و هنری که سال گذشته بر عهده دانشگاه شیراز بود‏، قطعا مسئولیت ما را برای میزبانی رویداد بزرگ قرآنی وزارت بهداشت دو چندان خواهد کرد‎، ما بلافاصله بعد از تحویل گرفتن پرچم میزبانی، با برگزاری جلسات متعدد‏، درصدد هستیم به بهترین نحو به لحاظ اسکان‏، رفاه میهمانان و برگزاری مسابقات در رشته‌های مختلف میزبان شایسته‌ای باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر لزوم فعالیت‌های فوق برنامه با محوریت قرآن و عترت در سطح دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی تلاش داریم خانواده‌های دانشگاهیان و کارکنان دانشگاه‌ را تحت پوشش قرار دهیم. دانشگاه علوم پزشکی شیراز این ظرفیت و پتانسیل را دارد که نسبت به این مهم‏، اقدام کند و در این راستا برگزاری محافل انس با قرآن و جلسات تفسیر و تحلیل قرآن کریم و روانخوانی از جمله برنامه‌هایی است که در طول سال برای اقشار مختلف دانشگاهیان دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به امتیازات فرهنگی در نظرگرفته شده برای اساتید دانشگاه علوم پزشکی که در مسابقات قرآن شرکت دارند اعلام کرد: اساتیدی که در جشنواره‌ها و مسابقات قرآنی حائز مقام می‌شوند، امتیازاتی به آنها داده می‌شود که همین عامل سبب افزایش انگیزه و گرایش اساتید و اعضای هیات علمی به فعالیت‌های قرآنی می‌شود.

 

 

 

captcha