کد خبر: 3536965
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳

صیانت از فرهنگ عاشورا یک وظیفه همگانی است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تأکید بر اینکه ملت ایران رشادت‌های شهدا را فراموش نخواهند کرد، گفت: صیانت از فرهنگ عاشورا وظیفه همگان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، آیت‌الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان شب گذشته، 18 مهر در آیین عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان اباعبدالله‌الحسین(ع) در جمع عزاداران و شیفتگان آن حضرت به میزبانی حسینیه امام سجاد (ع) منطقه خواجه شهاب دامغان با بیان اینکه شیعیان خون می‌دهند ولی دست از خاندان عصمت و طهارت بر نمی‌دارند، گفت: هیئتی بودن مهم نیست بلکه حسینی بودن مهم است و باید در راه ایشان گام برداریم.  
 وی گفت: شیعیان  در هرکجا که باشند با عشق و علاقه در راه امام حسین ( ع ) گام بر می‌دارند و در محافل و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضور پیدا می‌کنند و به سوگواری و عزاداری می‌پردازند.  
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان  با بیان اینکه باید محرم را قدر بدانیم، متذکر شد: وجود وحدت در بین عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) از جمله امتیازات خوب این ماه عزیز به حساب می‌آید.  
 وی با یادآوری اینکه حضرت محمد (ص) نیز خود را نیازمند پند و موعظه می‌دانست، افزود: رسول گرامی اسلام (ص) هم به جبرئیل می‌گوید مرا پند و موعظه کن و ایشان هم در پاسخ آن حضرت اطاعت امر می‌کردند.  
نماینده ولی فقیه در استان سمنان شهادت و مرگ با عزت را آرزوی شیعیان دانست و گفت: شهادت بزرگترین هنر مردان خدا است.
 وی با تاکید بر اینکه نباید به مال دنیا، پست و مقام وابستگی داشت، چون این دنیا فانی است، افزود : سعی کنیم مسلمان واقعی باشیم، چون پاک به دنیا آمدیم و باید پاک از دنیا برویم.
captcha