کد خبر: 3537117
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

برگزاری محفل قرآنی و عاشورایی در روستای فردو

گروه فعالیت‎های قرآنی: استاد قرآن از برگزاری محفل قرآنی و عاشورایی به شکل همزمان در روستای فردو خبر داد که امشب مصادف با شب تاسوعای حسینی برگزار می‎شود.

علی اصغر شعاعی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)  از قم گفت: روستای فردو روستای نمونه ایثارگری کشور است که در دهه اول محرم نیز مردم این روستا ارادت خود به قرآن و عترت را به منصه ظهور رساندند.
وی افزود: در همین راستا مردم این روستا در مسجد اصلی فردو اقدامی کم نظیر در مجالس عزاداری را با برگزاری همزمان محفل قرآنی و مصیب خوانی برگزار می‎کنند.
استاد قرآن بیان کرد: این برنامه قرآنی و عاشورایی امشب برگزار می‎شود و در حین عزاداری بنده پس از قرائت آیات مرتبط به امام حسین(ع) و عاشورا و آیاتی که امام حسین در واقعه عاشورا قرائت کردند را شرح و توضیح خواهم داد.
وی گفت: در همین راستا مجالس عزاداری قرآنی نیز در قم هر شب برگزار می‎شود که از آن جمله می‎توان به برگزاری مجلس قرآنی و تفسیری پیش از عزاداری در مسجد انصارالحسین(ع) اشاره کرد.
وی اظهارکرد: در این مسجد هر شب پس از اجرای قرائت توسط یکی از قاریان، برنامه قرآنی و تفسیر قرآن توسط اساتیدی چون استاد علیزاده و علم خواه و بنده و... برگزار می‎شود.
captcha