کد خبر: 3537639
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۵

ملاک قرآن برای رشد، اعمال انسان است، نه جنسیت فرد

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری گفت: خدا هرگز جنسیت را ملاک نمی داند، بلکه برای تضییع نشدن حق کسی میزان را عمل صالح و ایمان فرد برای رشد قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ایرنا نوشت: حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی، نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: خدا زمینه رشد را برای همه انسان ها بدون در نظر گرفتن جنسیت مهیا کرده است، قرآن حتی تعدادی از زنان همچون حضرت مریم یا آسیه را به عنوان یک الگو به تمام آحاد جامعه معرفی می کند.
وی حضرت فاطمه(س) و زینب کبری(س) را از برترین الگوهای بعد از اسلام معرفی و خاطرنشان کرد: نقش حضرت زینب(س) را می توان در چهار بازه قبل از حادثه عاشورا، در روز عاشورا، دوران اسارت، پس از اتمام اسارت مطالعه کرد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر نقش پر رنگ زنان در واقعه عاشورا، گفت: اگر در این واقعه تاریخی رشادتی از یاران امام حسین(ع) شاهد بودیم، همه حاصل تربیت و پرورش صحیح مادران آنان بوده، از مادرانی همچون ام البنین، ماریه بنت سعد گرفته تا ام وهب که در مسیر کربلا مسلمان شده بود.
وی تاثیر زن به عنوان همسر در رشد و هدایت همسر را مهم دانست و افزود: زن باید چهارچوب های شرعی را همواره رعایت و در صورت لزوم حتی مانند اسوه صبر و ایستادگی حضرت زینب(س)، سخنرانی و روشنگری کند.
حجت الاسلام حاج ابوالقاسم دولابی تاکید کرد: نباید گذاشت تا پرچم امام معصوم(ع) و حق در هر زمانی روی زمین بماند، باید برای حفظ، نگهداری و برافراشته ماندن این پرچم تلاش کرد.
وی نقش زنان در انقلاب اسلامی را تشریح و تاکید کرد: می توان تلاش های این قشر را به قبل از انقلاب، حین دفاع مقدس و بعد از جنگ تحمیلی مطالعه و بررسی کرد.
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری به حضور مدافعان حرم در سوریه اشاره کرد و گفت: همین شهدایی که هر روز پیکر آنان را به کشور باز می گردانند، حاصل تربیت مادران رشیدی که الگوی خود را حضرت فاطمه(س) و زینب(س) قرار داده اند.
تجمع بزرگ رهروان زینبی همزمان در سراسر کشور در امامزاده ها و مکان های شاخص برگزار شده است.

captcha