کد خبر: 3538287
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰

پذیرش دانشجوی کارشناسی در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز

گروه معارف: دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در مقطع تحصیلی کارشناسی و در 5 رشته دانشجو می‌پذیرد.

رضا شیشه‌بر، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان سنجش کشور مبنی بر تکمیل ظرفیت برخی از رشته‌ها با توجه به اینکه این دانشگاه دارای ظرفیت خالی برای پذیرش دانشجو بوده است، در برخی از رشته‌ها اعلام نیاز به دانشجو از سوی ما اعلام شده است.

وی بیان کرد: بر این اساس در مقطع کارشناسی و پنج رشته این پذیرش در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز انجام می‌گیرد. علاقمندان به تحصیل در این دانشگاه می‌توانند از طریق سایت سنجش ثبت‌نام کرده، پس از آن به صورت حضوری برای تکمیل فرآیند به دانشگاه مراجعه کنند.

شیشه‌بر گفت: ظرفیت پذیرش دانشجو در هر رشته 60 خانم و آقا است. مهلت ثبت‌نام برای داوطلبان تحصیل در این دانشگاه تا 20 آبان‌ماه تعیین شده است.

captcha