کد خبر: 3538582
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶

کمک به حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه از اولویت‌های اوقاف کردستان است

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان با اشاره به اینکه روحانیان بهترین مبلغان کارهای فرهنگی و دینی هستند، گفت: کمک به حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه از اولویت‌های اوقاف کردستان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز، 26 مهرماه در دیدار با معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: فعالیت‌های فرهنگی دفتر نمایده ولی فقیه در استان کردستان قابل تقدیر است.

وی با اشاره به اینکه کار در حوزه فرهنگ همواره مورد تأکید رهبر بوده است، افزود: دشمنان فرهنگی همواره در کمین جوانان و مردم هستند در این راستا اجرای برنامه‌های فرهنگی می‌تواند امری اثرگذار در این بخش باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان بیان کرد: همه نهادهای فرهنگی با توجه به رسالت خود با همدیگر تعامل داشته باشند چراکه این تعامل موجب شده تا از موازی کاری در این بخش دوری شود.

وی با اشاره به اینکه روحانیون بهترین مبلغ کارهای فرهنگی و دینی هستند، عنوان کرد: کمک به حوزه‌های علمیه و ائمه جمعه از اولویت‌های اوقاف کردستان است.

حجت الاسلام نوروزی، کمبود روحانی و مبلغ  فرهنگی در روستاها را امری قابل توجه دانست و اعلام کرد: امیدواریم با استفاده از اجرای امینانه نیات واقفان بتونیم نیازهای این بخش را مرتفع سازیم.

وی با اشاره به وجود بیش از دو هزار مسجد در استان کردستان افزود: اعتبارات موجود جوابگوی رسیدگی به مساجد نیست و با توجه به نزدیکی فصل سرما تامین اعتبارات تعمیر و بازسازی مساجد از اولویت‌های اداره اوقاف است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان یادآور شد: به زودی کارگروه نیازسنجی مساجدی که دارای موقوفه هستند در استان تشکیل می شود که امیدواریم در سال جاری شاهد اقدامات شایسته در اجرای نیات واقفان مربوط به حوزه مساجد باشیم.

captcha