کد خبر: 3538828
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۲
دهه اول محرم؛

۶۰۰۰ جلسه پرسش و پاسخ در بروجرد برگزار شد

گروه معارف: طی دهه اول محرم امسال، با حضور مبلغان بانو و آقا در شهرستان بروجرد، بیش‌ از شش هزار جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ برگزار شد.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: با حضور بیش‌از ۳۰۰ مبلغ و مبلغه در ده روز از ایام محرم و انجام سخنرانی و پاسخگویی به مسائل شرعی در این ایام، بیش‌از شش هزار جلسه بیان معارف اهل بیت(ع) در این شهرستان، انجام شد.
وی افزود: شبکه تبلیغ، مبلغین اعزامی، مبلغات و همه تریبون به دست‌ها، باید خود را به سلاح علم و ایمان مجهز کنند تا بتوانند در جامعه، تأثیرگذار باشند.
حجت‌الاسلام جعفرپور  ادامه داد: همه مساجد و حسینیه‌های شهرستان، بخش عمده‌ای از هیئات مذهبی و سقاخانه‌های خانگی بروجرد، در ایام محرم و صفر، میزبان سخنرانان و مبلغین و مبلغات هستند.
اجرای ۳۰۰۰ روز نفر تبلیغ در دهه اول محرم در شهرستان بروجرد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجرد همچنین از اجرای ۳۰۰۰ روز نفر تبلیغ در دهه اول محرم‌الحرام در این شهرستان خبر داد و گفت: دهه اول محرم، فرصتی مناسب، جهت تبیین معارف اهل‌بیت(ع) به‌ویژه فرهنگ ایثار و شهادت و ولایت‌مداری است که مبلغین و مداحان اهل‌بیت(ع) باید از این فرصت، کمال بهره را ببرند.
وی افزود: با حضور بیش‌از ۳۰۰ نفر از مبلغین و مبلغات در سطح مساجد، حسینیه‌ها، هیئات مذهبی و مدارس شهرستان، بیش‌از ۳۰۰۰ روز نفر تبلیغ در این ایام انجام شد.
جعفرپور اضافه کرد: حضور مبلغین و مبلغات در جامعه و بین عامه مردم، موجب پاسخگویی به بسیاری از شبهات دینی و سؤالات شرعی است که آثار و برکات فراوانی را در پی دارد.
captcha