کد خبر: 3539204
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

شرح دعای ششم صحیفه سجادیه در مسجدسلیمان

گروه معارف: نشست «در محضر صحیفه سجادیه» با موضوع شرح دعای ششم امام سجاد(ع) در این صحیفه امروز 29 مهرماه در مسجدسلیمان تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، ویژه برنامه «در محضر صحیفه سجادیه» شامگاه امروز 29 مهرماه در شهرستان مسجدسلیمان برگزار می‌شود.

موضوع این برنامه دعای ششم صحیفه سجادیه با موضوع رهایی از معصیت است که توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق امینی امام جمعه مسجدسلیمان شرح داده می‌شود. این نشست در مسجد جامع شهرستان و با همکاری کانون فرهنگی ـ هنری و لیعصر(عج) تشکیل خواهد شد.

گفتنی است؛ ویژه برنامه «در محضر صحیفه سجادیه» به مناسبت ایام شهادت امام زین العابدین(ع) از ۲۳ مهرماه تا ۶ آبان‌ماه (۱۲ تا ۲۵ محرم) در قالب ۱۴ نشست در ۱۴ شهرستان استان خوزستان برگزار می‌شود.

تاکنون شهرستان‌های بهبهان، گتوند، لالی و اهواز این برنامه را برگزار کرده‌اند. شهرستان‌های شوش، خرمشهر، اندیمشک، سوسنگرد، دزفول، رامشیر، باغملک، کارون و شوشتر در شب‌های آینده میزبان این ویژه برنامه خواهند بود.

captcha