کد خبر: 3540368
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶

برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی «اقتصاد مقاومتی» در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان

گروه فرهنگی: رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان با تأکید بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در سطح گسترده، گفت: سعی ما بر این است که امسال 2 کرسی گسترده با محوریت «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و «انتخابات ریاست جمهوری» برگزار شود.

سعید محمدزاده، رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با تاکید بر این‌که لازم است کرسی‌های آزاداندیشی در سطح گسترده برگزار شود، گفت: امسال کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز علمی ـ کاربردی لرستان به‌صورت استانی برگزار خواهد شد و مسائل روز دنیا و کشور محوریت اصلی برگزاری این کرسی‌ها است.
وی اظهار کرد: سعی ما بر این است که امسال 2 کرسی گسترده با محوریت شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» و «انتخابات ریاست جمهوری» برگزار شود.
محمدزاده ادامه داد: این 2 کرسی به‌صورت استانی و در سطح 34 مرکز دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان به‌صورت کیفی برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان اضافه کرد: اهتمام ما بر این است که کرسی‌های آزاداندیشی در سطح گسترده برگزار شود چراکه برپایی این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها یکی‌از تأکیدات مقام معظم رهبری است.
وی یادآور شد: موضوعاتی چون حجاب، پوشش، خانواده، ازدواج، طلاق و ... به‌عنوان موضوعات پیشنهادی دیگر برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مطرح است.
محمدزاده افزود: شورای فرهنگی دانشگاه علمی ـ کاربردی برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی موضوعات را به تصویب می‌رساند و نظر دانشجو نیز در انتخاب محوریت کرسی‌ها لحاظ می‌شود.
captcha