کد خبر: 3540798
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
همتی بوشهری:

بهترین حامی محرومان در جامعه حاكمیت باشد/ اهمیت تقویت فرهنگسراها

گروه فرهنگی: رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: بهترین حامی افراد در جامعه به ویژه مردم محروم که به جایی دسترسی ندارند باید حاکمیت باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، احمد همتی بوشهری، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز امروز، 4 آبان در پنجمین جلسه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که در محله شیخ‌علی‌ چوپان شیراز برگزار شد، با تأكید بر اهمیت توجه به بخش محروم جامعه گفت: بهترین حامی افراد در جامعه به ویژه مردم محروم که به جایی دسترسی ندارند باید حاکمیت باشد.
وی با بیان اینکه شهرداری شیراز در راستای توزیع عادلانه خدمات و رسیدگی به تمام اقشار به گونه‌ای عمل کرده است که در این منطقه امکانات فرهنگی، ورزشی، سرای محله، خانه‌های سلامت با ارائه مشاوره‌های تربیتی و فرهنگی ایجاد شده است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهردار شیراز با اشاره به اینکه این اقدامات منجر به از بین رفتن فاصله طبقاتی میان شمال، جنوب، شرق و غرب شیراز خواهد شد، افزود: به طور حتم زیرساخت‌هایی که ایجاد می‌شود فرصت تحقق ایده‌های نرم‌افزاری نظام را بیشتر می‌کند و هر چه این فاصله کمتر شود ضریب امنیتی کشور بیشتر می‌شود.
همتی بوشهری تأکید کرد: مسئولان استان به جای اینکه نیروی انتظامی و دادگستری را تقویت کنند باید ورزشگاه‌ها و سرای محلات و فرهنگسراها را تقویت کنند در این صورت خود به خود فاصله طبقاتی و مسائل اجتماعی کاهش یافته و ضریب امنیتی افزایش می‌دهد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز به اقداماتی که در محلاتی مانند ده‌پیاله و شیخ‌علی چوپان انجام شده است، اشاره و بیان کرد: فرهنگسرای بوستان مادر ، بوستان  بزرگ مادر در انتهای شیخ‌علی چوپان به متراژ 58 هکتار با سالن تیراندازی بین‌المللی و مجهز که می‌تواند جنوب کشور را پوشش دهد همراه با میدان اسب‌سواری، پیست دوچرخه سواری و موتورسواری و زمین تنیس براساس استاندارد بین‌المللی در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه در خیابان احمدبن‌موسی(ع) یک زمین چمن مصنوعی و در انتهای کوشک میدان نیز بوستان عدالت و زمین چمن مصنوعی در دست احداث است، تصریح کرد: در حال حاضر 37 زمین چمن مصنوعی در اختیار شهروندان قرار دارد که بخش عمده آن در جنوب شیراز است.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهردار شیراز با اشاره به اینکه در انتهای بلوار قشقایی مجموعه سالن ورزشی شهدای شهرداری که مجموعه کاملی است ساخته شده است، گفت: این مجموعه می‌تواند بسیاری از این مناطق را پوشش دهد.
همتی بوشهری به تشریح اقدامات نرم‌افزاری صورت گرفته در محلات کمتر برخوردار شیراز پرداخت و گفت: در یک ماه گذشته حداقل 35 برنامه فرهنگی، ورزشی، هنری با موضوعات متفاوت مانند دفاع مقدس و غیره در این محلات اجرا شده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه مردم این محلات نمی‌توانند از برنامه‌هایی مانند کنسرت و دیگر برنامه‌هایی که هزینه زیادی دارند استفاده کنند افزود: معاونت فرهنگی شهرداری شیراز برنامه‌های با نشاط و متناسب با ذائقه فرهنگی سومین حرم اهل بیت (ع) اجرا کرده است و همچنین 63 نفر از روحانیت نیز در کنار این برنامه‌ها ارتباط خوبی با مردم داشتند و خدمات ارزنده‌ای به مردم ارائه کردند.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهردار شیراز با بیان اینکه ایجاد سه خانه محله در ده پیاله، شیخ‌علی چوپان و کوشک میدان از دیگر اقدامات فرهنگی انجام شده در این محله‌ها بوده است، گفت: ارائه خدماتی مانند مشاوره‌های رایگان و تورهای گردشگری و زیارتی، آموزش‌های شهروندی با موضوعات مختلف مانند ترافیک، پسماند، ایمنی، آتش‌نشانی و موارد مشابه و غیره در مراکز فرهنگی شهرداری شیراز صورت گرفته است.
همتی بوشهری بیان کرد: بیش از 5 میلیارد تومان در چند سال گذشته برای بهسازی، جدول‌گذاری، احداث بلوار، زیرسازی، روکش آسفالت و آسفالت کوچه‌هایی که برخی از آنها مسائل بهداشتی به همراه داشته هزینه شده است.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه احداث بوستان‌های محله‌ای و راه‌اندازی کتابخانه در بوستان‌ها نیز گسترش یافته است، گفت: این بوستان‌ها می‌تواند محلی برای شور و نشاط اجتماعی مردم باشد.
وی بر لزوم تقویت برنامه‌هایی که کاهش آسیب‌ها و معضلات اجتماعی را به دنبال داشته باشد تأکید کرد و گفت: معاونت فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری شیراز با همکاری شهرداری‌های مناطق یازده‌گانه شیراز آمادگی همکاری با مسئولان استان است.
captcha