کد خبر: 3541052
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶

جانمایی 470 موکب در چذابه و شلمچه

گروه اجتماعی: رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان گفت: تاکنون یکصد موکب بین راهی در مسیر چذابه و 170 موکب در چذابه جانمایی شده‌اند، همچنین 200 موکب از میدان مقاومت خرمشهر تا مرز بین‌المللی شلمچه برپا شده که به ارائه خدمات می‌پردازند، پذیرایی از زائران از ابتدای ماه صفر آغاز شده و تا پنج روز پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود موسوی، رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: فرآیند جانمایی مواکب پایانه مرزی چذابه و تحویل مکان به آن‌ها پایان یافته است.

وی با بیان اینکه بر اساس تفاهم‌نامه صورت گرفته میان مواکب و ستاد عتبات عالیات استان با هدف افزایش توان ارائه خدمات و حضور آنها در مرزهای چذابه و شلمچه گفت: مواکب به صورت شهرستانی برپا می‌شود و هر شهرستان موکب خود را اداره کرده تا به زوار خود خدمات ارائه کند.

موسوی با بیان اینکه به منظور تأمین نان مصرفی زائران امام حسین(ع) در اربعین نانوایی‌های سیار در مرز چذابه و منتهی به آن مستقر می‌شوند و به صورت شبانه‌روزی به پخت نان می‌پردازند، گفت: امسال برای اولین بار موکب ویژه خواهران به صورت مستقل برپا خواهد شد که توانایی ارائه خدمات به بانوان زائر با هر تعداد را دارد.

رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان عنوان کرد: تاکنون سه همایش توجیهی ویژه مواکب در ابوحمیظه، اهواز و دشت‌آزادگان برپا شده است. تاکنون یکصد موکب بین راهی در مسیر چذابه و 170 موکب در چذابه جانمایی شده‌اند. همچنین 200 موکب از میدان مقاومت خرمشهر تا مرز بین‌المللی شلمچه برپا شده که به ارائه خدمات می‌پردازند. پذیرایی از زائران از ابتدای ماه صفر آغاز شده و تا پنج روز پس از اربعین ادامه خواهد داشت.

وی گفت: همچنین در دو مرز شلمچه و چذابه قرارگاه اسکان و تغذیه راه‌اندازی شده که در 24 ساعت شبانه‌روزی به صورت شیفتی خدمات خود را ارائه می‌دهند.

captcha