کد خبر: 3541214
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶

آغاز پنجمین دوره برنامه زنده «صبح با قرآن» از سیمای زندان مرکزی یزد

گروه فعالیت‌های قرآنی: پنجمین دوره برنامه زنده قرآنی «صبح با قرآن» با حضور مدیر زندان مرکزی یزد و تقدیر از مددجویان دوره قبل آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، پنجمین دوره برنامه زنده قرآنی «صبح با قرآن» با حضور مدیر زندان مرکزی یزد و تقدیر از مددجویان دوره قبل آغاز به کار کرد.
حمیدرضا زارع، مدیر زندان مرکزی یزد در آیین آغازین این برنامه اهمیت قرائت و ختم قرآن کریم را یادآور شد و گفت: قرآن کریم شفا بخش دل و افکار انسان است و با تاسی از قرآن کریم و عمل به دستورات آن می‌توان هرچه بهتر در مسیر اصلاح و تربیت قرار گرفت.
وی اظهار کرد: منظور از تلاوت در اين‌جا، قرائت سطحى و خالى از تفكر و انديشه نيست، بلكه خواندنى است كه سرچشمه فكر و انديشه و در نتيجه، عمل‌ صالح باشد.
در این مراسم از قاریان و عوامل فنی در طول دوره چهارم برنامه صبح با قرآن تقدیر به عمل آمد.
یادآوری می‌شود برنامه قرآنی صبح با قرآن هر روزه به صورت زنده از سیمای زندان مرکزی یزد از ساعت ۷:۴۵ تا ۸ روی آنتن می‌رود.



captcha