کد خبر: 3541605
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

جذب جوانان به مساجد در جامعه امروزی ضروری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: امام جمعه یزد گفت: مساجد باید پایگاهی برای همه مردم باشد و از مساجد نباید غفلت کرد و باید جوانان را جذب و در مساجد فعال کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه یزد شب گذشته در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره قرآنی «مدهامتان» استان یزد اظهار کرد: ساختار انسان به نحوی است که حکم نور دارد و مادامی که این لامپ روشن است امداد و اتصال به معدن برق را می‌خواهد و اگر نباشد خاموش می‌شود.
وی افزود: خداوند متعال ماخذ و مبدا تمامی موجودات و همه نعمت‌ها و کمالات است و هرچه به انسان می‌دهد این کمال‌هایی برای انسان است و این عنایت‌های خدایی همیشه باید ادامه داشته باشد و اگر نباشد تمامی این نورها خاموش می‌شود.
امام جمعه یزد یادآور شد: اگر علت وجودی ما نباشد ادامه ما نیز وجود نخواهد داشت و خداوند متعال علت محدثه ما است و هر لحظه در معرض امدادهای خدا هستیم.
آیت الله ناصری تصریح کرد: ما باید زندگی خود را خدایی کنیم و خدا در زندگی ما حاکم باشد زیرا همه چیز برای او است و رضایت خدا باید در زندگی ما حاکم باشد.
وی ادامه داد: دشمن می‌تواند ما را از خدا غافل کند و توجه ما را از اصل خود منحرف به چیزهای دیگر کند و این عشق و علاقه و توجهی که باید از خدا باشد این را سعی دارند تا غافل شویم.
امام جمعه یزد بیان کرد: فضای مجازی یکی از راهکارهای دشمنان برای ایجاد غفلت است و دنیای غرب و استکبار از این طریق می خواهد ما را از دین جدا کند.
آیت الله ناصری یادآور شد: والدین باید تلاش کنند تا فرزندان خود را بر اساس فطرت خود تربیت کنند تا در دنیا ارزشی برای جامعه باشند.
وی ادامه داد: مساجد ما پایگاه‌های خدایی هستند و یکی از راه‌های که باید برویم تا با این فضای فاسد مجازی مقابله کنیم و جوانان را با وظایف خود آگاه کنیم مساجد است.
امام جمعه یزد گفت: الان مساجد ما فعال نیست و فقط برای نماز فعال است اما مساجدی که کانون ها را دارند فعال هستند اما باید مساجد تمام روز را فعالیت کنند و پایگاهی برای همه مردم باشد.
آیت الله ناصری افزود: ما باید به سمتی برویم که روحانی و مسئولان مساجد باید در تمام روز در مساجد باشند و جوانان و افراد را به مساجد جذب کنند و برای انها برنامه ریزی کنند.
وی افزود: از مساجد نباید غفلت کرد و باید جوانان را در مساجد جذب کنیم و آنها را در مساجد فعال کنیم.
امام جمعه یزد گفت: ما باید از این طریق جوانان را بدست آوریم و احکام الهی را بیان کنیم و آنها را به سمت کمال الهی حمایت کنیم و از دست دشمنان دور کنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
0
0
با جذب جوانان به مسجد آنها را از بسیاری انحرافات و گناهان مصون می‌دارد
captcha