کد خبر: 3541881
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴

«مرگ بر آمریکا»؛ شعار اصلی 13 آبان‌ماه است

گروه سیاسی: معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی در جلسه هماهنگی بزرگداشت یوم‌الله 13 آبان‌ماه گفت: مرگ بر آمریکا شعار اصلی مردم ایران در روز 13 آبان‌ماه است، موضوع اصلی این روز استکبارستیزی و تداعی‌کننده تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه و شهادت دانش‌آموزان به دست استکبار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، شکر‌الله حسن بیگی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی، در دومین جلسه هماهنگی مراسم ستاد بزرگداشت یوم‌الله 13 آبان که یکشنبه، 9 آبان‌ماه در استانداری با حضور مدیران‌کل استان برگزار شد، با بیان اینکه شعار اصلی مردم کشور ما در روز 13 آبان مرگ بر آمریکا است گفت: هر ساله با فرا رسیدن 13 آبان، خاطره تبعید امام خمینی(ره) به کشور ترکیه، شهادت دانش‌آموزان روبروی دانشگاه تهران برای همه ما تداعی می‌شود که در هر کدام از این وقایع، استکبار جهانی که همان آمریکاست نقش اساسی داشته است.
وی ادامه داد: 13 آبان را نباید فقط مختص به روز دانش‌آموز دانست، موضوع اصلی این روز استکبار ستیزی است که هر ساله مردم با حضور حداکثری در این مراسم، مقابله با ظلم را به عنوان شعار اصلی کشور به جهانیان به ویژه دولت‌های استکباری اعلام می‌کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با بیان اینکه باید به نسل چهارم و پنجم انقلاب اسلامی ایران رویدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی را یادآوری کنیم گفت: حضور دانش‌آموزان در این روز به آنها خواهد فهماند که چه ظلم‌هایی به کشور شده و این امام(ره) بود که با اندیشه‌های خود به مردم ایران فهماند که در مقابل هیچ ظلمی نباید کوتاه آمد و در هر نقطه‌ای از جهان که علیه فرد مسلمانی ظلم می‌شود نباید ساکت ماند.
حسن‌بیگی تصریح کرد: دانش‌آموزان مدیران آینده کشور هستند و برای همین است که کشورهای استکباری قصد دارد با ترویج اعتیاد، فحشا و... در جوامع اسلامی این نسل را نسبت به سرنوشت کشور بی‌تفاوت کنند ولی خوشبختانه در کشور ما نوجوان و جوانان آگاه هستند و حتی اگر از لحاظ وضعیت ظاهری مشکل داشته باشند ولی پایبند به اسلام و مبانی انقلاب اسلامی ایران هستند.
وی در ادامه گفت: مدیران دستگاه‌ها باید تا آنجایی که امکان دارد با رفتار خود جذب حداکثری داشته باشند و نسل جوان کشور را با توطئه و تهدیدات دشمنان آشنا سازند، روز سیزدهم آبان‌ماه بهترین فرصت برای آشنایی نسل نوجوان و جوان با توطئه دشمنان اسلام است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی با بیان اینکه نهادها نسبت به سال‌های گذشته باید تلاش بیشتری نسبت به با شکوه‌تر برگزار کردن این مراسم کنند، افزود: هر ساله به دلیل رفاه حال مردم مراسم سیزدهم آبان‌ماه را در مصلی بیت‌المقدس اراک برگزار می‌کنیم که محدودیت ترافیک کمتری برای شهروندان داشته باشد، تمام سعی خود را می‌کنیم که امنیت کامل در این روز برای شرکت‌کنندگان در مراسم فراهم شود.
حسن‌بیگی در پایان بیان کرد: در این روز شهرستان‌های اراک و ساوه از لحاظ تعداد جمعیت، بیشترین شرکت کننده را خواهند داشت که کمیته‌های ستاد بزرگداشت یوم‌الله 13 آبان توجه ویژه‌ای نسبت به رفاه شرکت کنندگان و با شکوه‌تر برگزار شدن این مراسم در این 2 شهرستان خواهند داشت.

captcha