کد خبر: 3541947
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

افسران جوان جنگ نرم در اوز گردهم آمدند

گروه اجتماعی: گردهمایی تحت عنوان «افسران جوان جنگ نرم» به میزبانی دانشگاه پیام‌نور اوز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، باشگاه افسران جنگ نرم با همكاری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور اوز همایشی را تحت عنوان «افسران جوان جنگ نرم» امروز، 9 آبان در این شهرستان برگزار كردند.
در این همایش اثرات موسیقی مخرب بر زندگی روزمره را مورد نقد و بررسی قرار گرفت و در ادامه با پخش كلیپ رائفی‌پور و بحث و تبادل نظر اعضاء باشگاه و دانشجویان دعوت شده آغاز شد.
محمدی، دبیر كانون افسران جنگ نرم دانشگاه پیام‌نور اوز در این باره گفت: هدف اصلی جنگ نرم به فرموده مقام معظم رهبری انحلال درونی و استحاله داخلی جمهوری اسلامی از طریق تغییر باورها و سست كردن ایمان مردم است.
وی با تأكید بر اهمیت هوشیاری تمام افراد در جنگ نرم گفت: ما باید در مقابل تغییر باورها در این جنگ مقاومت كنیم و چه بسا یكی از راه‌های نفوذ، استفاده بی‌رویه و غلط از موسیقی در زندگی روزمره به جای دین باوری و تمایلات مذهبی است كه با هوشیاری نسل جوان دانشجو خواهد توانست اثرات منفی آن را شناسایی و مورد بازبینی قرار داد.
captcha