حجتالاسلام جواد نیسی، ﺩﺑﯿﺮ ﺳﺘﺎﺩ ﺍﻗﺎﻣﻪ ﻧﻤﺎﺯ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺷﻬﺮﺳﺎﺯﯼ در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه تعداد مساجد، نمازخانهها، سکوهای نماز و نیز مجتمعهای بینراهی تمامی استانها مشخص شده است، گفت: وضعیت نمازخانههای بینراهی به لحاظ کمی مشخص است اما با توجه به تردد زائران اربعین حسینی در برخی از استانهای کشور، به ستادهای اقامه نماز استانهایی که میزبان زائران اربعین هستند ابلاغ شده تا نسبت به ارتقای کیفی نمازخانهها تلاش مضاعفی داشته باشند.
وی با اشاره به در پیش بودن فصل سرما و برودت هوا در برخی از مسیرهای جادهای کشور، گفت: باز بودن نمازخانهها به صورت 24 ساعته در مسیرهای سردسیر و برفگیر به نحوی که بتوانند نه تنها برای نماز بلکه به عنوان پناهگاهی برای مسافران مورد استفاده قرار گیرد به ویژه در مناطقی که ممکن است جادهها مسدود و مسافران دچار مشکل شوند از اقداماتی است که در این فصل انجام میشود.
حجتالاسلام نیسی مرتبکردن فضا، نظارت بر سرویسهای بهداشتی و توجه به گرمایش نمازخانهها در ایام زمستان را از اقدامات در دست اجرا عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر از نظر کمی مشکل جدی خصوص نمازخانههای بینراهی در کشور وجود ندارد و بحث کنونی ارتقای کیفی نمازخانهها است که طی دو تا سه سال اخیر در تلاش برای ارتقای کیفیت نمازخانهها بودهایم اما باز هم وضعیت به حد ایدهآل نرسیده است. اما تمام تلاش ما این است که به مسافران و زائران امکانات مناسبی ارائه شود.
وی اعلام کرد: نزدیک به دو هزار و 700 نمازخانه، مسجد و سکوی نماز در کشور وجود دارد، 400 مجتمع بینراهی نیز در دست ساخت است که با احتساب مجتمعهای بینراهی که مجهز به نمازخانه هستند تعداد نمازخانهها به سه هزار و 100 نمازخانه خواهد رسید.