به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت حجتالاسلام والمسلمین ابوالفتح غفاری اظهار کرد: گروه طبیب دوار با حضور در بالین بیماران در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، بحثهای معنوی، معرفتی، احکامی و اخلاقی را با بیماران مطرح میکنند و در راستای برطرف کردن شبهات اعتقادی بیماران، همراهان بیمار و سئوالات شرعی آنها تلاش میکنند.
وی گفت: طرح طبیب دوار که با همکاری مراکز درمانی دانشگاه و مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد اجرا میشود تاکنون در بسیاری از مراکز و بیمارستانهای تهران با موفقیت اجرا شده است.
وی عنوان کرد: در قالب اجرای طرح طبیب دوار در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، با دعوت از ۱۲ امام جماعت شاخص و ۱۵ خواهر مبلغه، به این مهم اقدام کردهایم.
طرح طبیب دوار به منظور مشاوره و پاسخگویی به سئوالات شرعی و شبهات اعتقادی پرسنل و بیماران، در بیمارستانهای مختلف از جمله شریعتی، مرکز قلب، امام خمینی(ره)، ولیعصر(عج)، سینا، امیراعلم و رازی برگزار شده است.
غفاری تصریح کرد: طرح طبیب دوار به منظور مشاوره و پاسخگویی به سئوالات شرعی و شبهات اعتقادی پرسنل و بیماران، در بیمارستانهای مختلف از جمله شریعتی، مرکز قلب، امام خمینی(ره)، ولیعصر(عج)، سینا، امیراعلم و رازی برگزار شده است.
وی همچنین از استقرار روحانیون بالینی در مراکز درمانی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: در تمامی ۱۶ مرکز درمانی و بیمارستانی، این طرح اجرا می شود و روحانیون با حضور در کنار بیماران و همراهان بیمار، در راستای ارتقای سطح سلامت معنوی آنها تلاش می کنند و در قالب این طرح پاسخگوی شبهات دینی، اعتقادی و مذهبی بیماران هستند.
غفاری با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ نماز و نمازخوانی در فضاهای دانشگاهی و بیمارستانی گفت: خوشبختانه در ۵۰ مرکز درمانی، بیمارستانی، خوابگاهی، دانشکدهای و مراکز اداری تحت پوشش، اقامه نماز جماعت به خوبی انجام میشود.
حجتالاسلام غفاری با اشاره به طراحی ۱۷۴ پلنت لمینت ( تابلوهای طراحی شده) با موضوعات مختلف از جمله بحث عفاف و حجاب، نماز، بحث های معرفتی و آیات قرآن و جنبههای اخلاقی وتربیتی اشاره اظهار کرد: تلاش داریم امسال به صورت ویژهتر این اقدام را با موضوع و محوریت نماز انجام دهیم.
وی ضمن مثبت ارزیابی کردن میزان مشارکت دانشجویان علوم پزشکی در اقامه نماز بیان کرد: بر اساس بررسیهای دو سال گذشته، افزون بر ۷۵ درصد از دانشجویان ما مبادرت به اقامه نماز می کنند که این موضوع به تناسب برنامههای درسی دانشجویان و برگزاری آزمونها متفاوت است.
حجت الاسلام غفاری به تجهیز همه خوابگاههای دانشجویی به نمازخانه یا مسجد اشاره کرد وگفت: نماز جماعت در تمامی خوابگاههای دانشجویی برگزار میشود و در تمامی مراکز خوابگاهی خواهران و برادران، بحث اقامه نماز جماعت دایر است و بیش از ۵۰ امام جماعت در تمامی دانشکدههای تحت پوشش و مراکز بیمارستانی و درمانی و ساختمانهای ستادی، اقدام به برگزاری اقامه نماز جماعت میکنند.
وی بر لزوم تولید اپلیکیشها و نرم افزارهای چند رسانهای با موضوع سلامت معنوی و نماز و در اختیار قرار دادن این نرمافزارها به دانشجویان تاکید کرد و گفت: گروهی به منظور تولید این نرم افزارهای چندرسانهای در دانشگاه تشکیل دادهایم و درصدد ساخت این نرم افزارها هستیم.
غفاری یادآور شد: قطعا تولید این نرمافزارها کمک بزرگی به ارتقای سطح سلامت معنوی و ترویج و توسعه فرهنگ نماز ونمازخوانی در سطح دانشگاهها میکند.