کد خبر: 3542115
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵

تواضع مرحوم «مروت» وصف‌ناپذیر بود

فرمانده سپاه حفاظت ولی امر از مرحوم محمدتقی مروت پیشکسوت قرآنی به عنوان استادی خودساخته یاد کرد که تواضعی وصف ناپذیر داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ایرنا نوشت: سردار ابراهیم جباری، فرمانده سپاه ولی امر با اشاره به سابقه آشنایی خود با مرحوم مروت اظهار کرد: ادب و تواضع آن مرحوم در جایگاه استادی به گونه ای بود که نسبت به شاگردان خود به صورتی وصف ناپذیر مهر و محبت و تواضع داشت.
وی با اشاره به برخی نکات اخلاقی مرحوم مروت گفت: این استاد قرآن ویژگی های بسیاری داشت ولی یکی از مهمترین خصوصیات وی خودساختگی بود و زحمات فراوانی کشید تا قرآن را به سبک جدید در ایران آموزش دهد.
فرمانده سپاه ولی امر افزود: از اوایل دهه 50 با استاد آشنا شدم و اولین سابقه آشنایی با آن مرحوم مربوط به جلسات قرآن در امامزاده معصوم بود که بنده در سن 15 سالگی در آن جلسات به سبک قدیم و سنتی تدریس می کردم.
جباری افزود: در آن جلسه پس از تلاوت آیاتی از قرآن، مرحوم مروت مرا به جلسات خود دعوت کرد و از آن زمان به جلسه قرآن در مسجد قنات آباد می رفتم و زیرنظر استاد شیوه های جدید را فرا می گرفتم.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۱۱ - ۰۹:۴۳
0
1
بدبختى مملكت ما اينه كه همه از همديگه تعريف مى كنن و اگه كسى انتقاد كنه ، نظرش رو حتى منتشر هم نمى كنن گر چه حقيقت باشه . واسه خبرگزارى قرانى متأسفم كه نظرات مردم رو منعكس نمى كنه . اگه راست ميگين منتشر كنين و جواب بدين .
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
0
0
خدایا این مرده پرستی ما را به تکریم زندگان تبدیــــــــــــــــــــــــــــل بفرما !!!.... آمین
captcha