کد خبر: 3542143
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
آیت‌الله علوی گرگانی:

همایش اربعین فرصتی برای تبلیغ دین است

گروه جامعه: آیت‌الله علوی گرگانی با تاکید بر اینکه باید از فرصت اربعین استفاده کنیم گفت: این روز یک فرصت و زمینه‌‌ای مناسب برای تبلیغ دین مبین اسلام است که نباید از آن غفلت کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، آیت‌الله سید محمدعلی علوی گرگانی در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: باید مراقب باشیم و از زمان و موقعیت‌هایی که داریم نهایت استفاده را ببریم.

وی افزود: باید از فرصت‌ها استفاده کرده تا در آینده حسرت آن نخوریم و بدانیم که اگر استفاده نکنیم قطعا ضرر کرده و مشکلات بسیاری بر سر راه ما خواهد آمد.

آیت‌الله علوی گرگانی گفت: باید تا جایی که می‌توانیم در راستای ترویج دین مبین اسلام بکوشیم و امروزه به برکت نظام اسلامی فرصت‌های بسیاری برای ترویج دین مبین اسلام ایجاد شده که باید استفاده کرده و بهره ببریم.

این مرجع تقلید افزود: در گذشته توجه به دین و اسلام نمی‌شد ولی امروزه به برکت انقلاب شاهد گستردگی توجه مردم به دین هستیم که نمونه آن زیارت اربعین و پیاده‌روی مردم به سمت کربلا در این روز است.

وی با تاکید بر اینکه باید از فرصت اربعین استفاده کنیم گفت: این روز یک فرصت و زمینه‌ای مناسب برای تبلیغ دین مبین اسلام است که نباید از این فرصت غفلت کنیم.

آیت‌الله علوی گرگانی بیان کرد: در گذشته هم این پیاده‌روی اربعین وجود داشته اما معطوف به مردم عراق بود اما امروزه شاهد هستیم که مردم ایران به اربعین به چشم نشان دادن علاقه خود به سید الشهدا(ع) نگاه کرده و در این سفر همراه می‌شوند.

این مرجع تقلید گفت: با عنایت و فرمایشات مقام معظم رهبری سال گذشته شاهد حضور پرشورتر و گسترده‌تر مردم ایران در اربعین حسینی بودیم و باید این مراسم معنوی هرساله پرشورتر برگزار شود.

وی ادامه داد: اربعین فرصتی برای ارائه و تبلیغ دین است و این بستر را خداوند و امام حسین(ع) برای ما فراهم کرده‌‌اند و باید استفاده کنیم.

آیت‌الله علوی گرگانی افزود: گردهمایی چنین جمعیت آماده‌ای در یک جا بسیار ارزشمند است و می‌توانیم از ظرفیت تبلیغ دین و همچنین بیان مسائل مختلف برای جوانان استفاده کنیم.
captcha