کد خبر: 3542712
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹

ایستگاه راه‌آهن رژیم صهیونیستی نزدیک مسجدالاقصی

گروه بین‌الملل: رژیم صهیونیستی اعلام کرد خط راه‌آهن سریع‌السیر تل‌آویو به بیت‌المقدس شرقی را گسترش می‌دهد و در نزدیک مسجد الاقصی در شرق بیت‌المقدس یک ایستگاه راه‌آهن سریع السیر می‌سازد.

ایستگاه راه‌آهن رژیم صهیونیستی نزدیک مسجدالاقصی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پرس تی وی، به گفته تحلیلگران، ساخت این ایستگاه در کنار دیوار ندبه به احتمال زیاد به تنش‌های جدی میان اسرائیل و فلسطینیان منجر خواهد شد، چراکه این دیوار قسمتی از دیوار غربی مسجدالاقصی است و در منطقهه اصلی مورد مناقشهٔ اسرائیل و فلسطینیان قرار دارد.
دیوار نُدبه که مسلمانان آن را «دیوار بُراق» می‌خوانند یکی از مقدس‌ترین اماکن برای یهودیان و مسلمانان محسوب می‌شود.
ییزرائل کاتز، وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی، سه‌شنبه(11 آبان‌ماه) گفت: ایستگاه خط آهن دیوار ندبه به یک تونل وصل خواهد شد.
رژیم صهیونیستی به‌منظور تسهیل دسترسی یهودیان صهیونیست، پروژه ساخت خط راه‌آهن سریع‌السیری را دنبال می‌کند که تل‌آویو را به بیت‌المقدس متصل خواهد کرد.
این خط راه‌آهن 56 کیلومتری با بودجه 1.8 میلیارد دلاری فاصله تل‌آویو تا بیت‌المقدس را تا 28 دقیقه کوتاه می‌کند و در سال آینده میلادی به بهره‌برداری می‌رسد.
پیش‌تر در اواسط مرداد امسال گزارشی منتشر شد مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی پروژهٔ تخریب مسجد الاقصی و ساخت پرستشگاهِ موسوم به «سومین معبد سلیمان» را در دستور کار قرار داده‌است.
«مرکز رسانه‌ای و بین‌المللیِ خاورمیانهه فلسطین» در گزارشی به نقل از شبکه‌های تلویزیونیِ اسرائیل اعلام کرد نهادهای اسرائیلی در انتظار تصمیم سیاسیِ تل‌آویو برای آغاز این پروژه هستند.
مسلمانان در سال 638 پس از میلاد مسیح، مسجدالاقصی را در بیت‌المقدس بازسازی کردند، اما اسرائیلی‌ها ادعا می‌کنند که خرابه‌های معبد سلیمان در زیر مسجدالاقصی واقع است.

captcha