کد خبر: 3543446
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸

امدادرسانی فرهنگی قاریان قم در بشاگرد

گروه فعالیت‎های قرآنی: گروهی از قاریان استان قم به‌منظور برگزاری برنامه‌های قرآنی و آموزش قرآن به منطقه محروم بشاگرد سفر خواهند کرد.

علی اصغر شعاعی، مدیر مجمع قاریان و حافظان استان قم در گفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: یکی از رسالت‎ها و کارکردهای مهم اهالی قرآن، توجه به نیازهای جامعه و هم نوایی با مردم مستضعف است؛ رسالتی که همیشه بزرگان دین ما به آن تاکید داشته‌اند.
وی افزود: در همین راستی و با هدف محرومیت زدایی از مناطق محروم کشور از نظر فرهنگی و رفاهی، جمعی از قاریان و اهالی قرآن و مسئولان استان قم به منظور رصد مشکلات و یاری مردم بشاگرد به این منطقه اعزام می‎شوند.
معاون دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم باین کرد: در همین راستا با هماهنگی‎های به عمل آمده قاریان استان قم با حضور در این منطقه محروم به اجرای برنامه‎های قرآنی و فرهنگی برای مردم خواهند پرداخت و در راستای آموزش قرآن به این مردم فعالیت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: همچنین نیز در این سفر مسئولان و مدیران فرهنگی با بررسی کارشناسانه مشکلات مردم در راستای رفع مشکلات و ارایه پیشنهادات و یا به کار گیری ظرفیت‎های ملی و مردمی برای رفع این مشکلات با هماهنگی بخشداری آن منطقه اقدام خواهند کرد.
وی اظهار کرد: این برنامه پیش از اربعین و با حضور تعدادی از قاریان و مسئولان استان قم برگزار خواهد شد.
captcha