به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) هفته گذشته پس از ماهها کشمکش میشل عون، گزینه مورد حمایت حزبالله لبنان و جبهه مقاومت به عنوان ریاست جمهوری لبنان برگزیده شد و به نوعی به بیثباتی سیاسی در لبنان پایان داده شد هرچند این اتفاق قطعا خشم و عصبانیت سعودیها و صهیونیستها را به دنبال خواهد داشت.
میشل عون در بخش مهمی از سخنان خود پس از برگزیده شدن گفت: هرگز اجازه نمیدهیم که حتی یک وجب از آب و خاک لبنان در اشغال اسرائیل بماند و این رژیم منابع ما را غارت کند.
وی درباره سوریه نیز گفت: ما خواهان توقف جنگ سوریه و بازگشت آوارگان با کمک جامعه جهانی و تلاشهای سازمان ملل هستیم. لبنان باید سیاستی مستقل در پیش بگیرد. به اعتقاد ما تا بحران سوریه حل نشود مسئله آوارگان و بار سنگین آنها بر ملت لبنان نیز ادامه خواهد داشت.
عون درباره فلسطین نیز گفت: حق فلسطینیان در بازگشت به سرزمینشان را حقی قانونی میدانیم.
انتخاب میشل عون با فهم و درایت خط مقاومت حاصل شد حسین شیخالاسلام، مشاور وزیر امور خارجه کشورمان، در گفتوگو با
ایکنا با تبریک انتخاب «میشل عون» به عنوان رئیس جمهور جدید این کشور به تمامی آحاد ملت لبنان و همه طوایف و مذاهب این کشور گفت: بر کسی پوشیده نیست که سیاست مثلث آمریکا ـ رژیم صهیونیستی ـ سعودی همواره این بوده که رئیس جمهور لبنان شخصی باشد که امنیت مرزهای شمالی سرزمینهای اشغالی را تضمین کند و آمریکا علی الخصوص همیشه میخواسته هیچ نگرانی از مرزهای شمالی نداشته باشد.
وی ادامه داد: از جنبه داخلی هم پادشاه سعودی نفوذ خود را در این کشور با ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی تاخت میزده است، اما انتخاب «میشل عون» به ریاست جمهوری که با پایداری، صبر، استقامت، فهم و درایت خط مقاومت حاصل شد و جبهه مقاومت با استفاده از قدرت نرم خود توانست لبنان جدیدی را رقم بزند.
شیخالاسلام اظهار کرد: رئیس جمهور لبنان در نطق سوگندش بازگشت فلسطینیها را به سرزمینهایش را خواستار شده و درست است که این مسئله جنبه داخلی لبنان است اما یکی از شعارهای فراموش شده بود که بیان گردید و رئیسجمهور اینگونه پشتیبانی خود را از خط مقاومت اعلام کرد.
مشاور وزیر امور خارجه عنوان کرد: همه اینها افتخاری برای جبهه مقاومت است. این مسئله در وهله اول بردی برای خود ملت لبنان است و در قدمهای بعدی برد ایران و متحدان مقاومت محسوب میشود.
وی تأکید کرد: در واقع با این انتخاب ملت لبنان میتواند سیاست سازنده ملی را که مخالف سلطهگران، استعمارگران، مستکبران به ویژه رژیم صهیونیستی است در کشور خود به پیش ببرند.
عربستان به وضعیت انزوای سیاسی در جهان رسیده است شیخالاسلام درباره عواقب این شکست منطقهای برای عربستان سعودی گفت: امروز میتوان گفت دیگر عربستانی وجود ندارد. قدرت، حیثیت و نفوذ عربستان در دنیا به پول نفت و حمایت آمریکا بود. الان عربستان به یک وضعیت ذلتباری رسیده است که باید برای مقابله با خطر ورشکستگی اقتصادی، محدودیتهایی ایجاد کند.
وی ابراز کرد: سعودیها از حقوق وزرا 20درصد و از حقوق کارمندان 15درصد کاستهاند در حالی که ما حتی در دروان جنگ چنین کاری نکردیم و همه ساله براساس تورم حقوق کارمندان را افزایش دادهایم. در حالی که حاکمان عربستان خود را «خادمین حرمین» میخوانند بر روی حج عمره مالیات بستهاند. کوس رسوایی سعودیها به جایی رسیده است که صندوق بینالمللی پول نیز در گزارشش وضعیت اقتصادی عربستان را اسفناک خوانده است.
شیخالاسلام اظهار کرد: عربستان همه پولش را در منطقه خرج کرد که دل سیاستمداران آمریکایی را به دست بیاورد اما مشاهده شد که وقتی اوباما قانون «جاستا» (قانون عدالت در برابر حامیان تروریسم) را وتو کرد از 100 نماینده سنای آمریکا، 97 نفر ضد آن رأی دادند و این قانون را تصویب کردند.
وی در پایان یادآور شد: لذا امروز عربستان به شدت در انزوای سیاسی نه در منطقه بلکه در سطح جهان به سر میبرد و انتخاب میشل عون نیز شکست دیگری در ادامه شکستهای منطقهای آل سعود در یمن، عراق و سوریه است.