محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، درباره وضعیت طرح و لایحه اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا اظهار کرد: ما به زودی بررسی طرح اصلاح قانون عملیات بانکی بدون ربا را آغاز خواهیم کرد؛ چه دولت لایحهاش را ارائه داده و چه ارائه ندهد.
وی ادامه داد: ما قبلا به دولت، 45 روز مهلت دادیم تا لایحه خود برای اصلاح نظام بانکی را ارائه دهد و اکنون حدود دو هفته از این زمان باقی مانده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: ما در روزهای گذشته با جناب آقای سیف، رئیس کل بانک مرکزی جلسه داشتیم و ایشان گفتند که مشکلاتی بین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد وجود دارد که در حال برطرف کردن آن هستیم.
پورابراهیمی افزود: حتی اگر اصل لایحه اصلاح نظام بانکی از سوی دولت تحویل مجلس نشود، ما پیشنویس این لایحه را به صورت غیررسمی در اختیار داریم و بعد از این 45 روز، کارمان را شروع خواهیم کرد اما اگر لایحه دولت برسد، بهتر است.
نماینده راور و کرمان در خانه ملت در پایان گفت: لایحه دولت، کاملتر از طرح مجلس است و از آن هم استفاده خواهیم کرد.