کد خبر: 3544694
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
دل‌آرام خبر داد:

اجرای فاز اول باغ موزه دفاع مقدس لرستان

گروه فرهنگی: مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان از پیشرفت فیزیکی 40 درصدی باغ موزه دفاع مقدس استان خبر داد و گفت: باغ موزه دفاع مقدس لرستان در سال 86 مکان‌یابی و تپه شهدای گمنام فعلی در نظر گرفته شد و فاز اول آن که دارای فضای اداری، مناطق جنگلی، فضای تفریحی و... بوده اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، یدالله دل‌ارام، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان امروز، 19 آبان در جمع خبرنگاران از پیشرفت فیزیکی40 درصدی باغ موزه دفاع مقدس استان خبرداد و گفت: باغ موزه دفاع مقدس لرستان در سال 86 مکان‌یابی و تپه شهدای گمنام فعلی در نظر گرفته شد و فاز اول آن که دارای فضای اداری، مناطق جنگلی، فضای تفریحی و... بوده اجرایی شده است.
وی با اشاره به این‌که در حال حاضر قسمتی از فاز دوم باغ موزه دفاع مقدس استان به مرحله اجرا رسیده است،اضافه کرد: برای تکمیل این باغ موزه با مشکل تأمین اعتبار مواجه هستیم و طی چند روز آینده جلسه‌ای با استاندار لرستان برای بحث اعتبار این پروژه خواهیم داشت.
دل‌آرام ادامه داد: برابر تفاهم‌نامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با استانداری بنا شد به هر مقدار که بنیاد در این پروژه سرمایه‌گذاری می‌کند استانداری نیز معادل آن‌را پرداخت کند.
وی یادآور شد: بهره‌برداری از کل پروژه باغ‌موزه دفاع مقدس لرستان منوط به تخصیص اعتبار استانداری و بنیاد حفظ آثار است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان افزود: نصب تندیس و سردیس شهدای شاخص استان، جمع‌آوری اطلاعات و دل‌نوشته‌های رزمندگان در دفاع مقدس، نصب لاشه‌های تانک‌های منهدم شده و... از اقداماتی است که قرار است در محوطه این باغ انجام شود.
captcha