کد خبر: 3545168
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶

جابجایی زائران اربعین حسینی به مرز مهران با 350 اتوبوس راهیان نور

گروه جهاد و حماسه: مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج استان ایلام گفت: 350 دستگاه از اتوبوس‌های شرکت جوان سیر ایثار متعلق به ستاد راهیان نور کشور از 17 استان زائران را به مرز مهران منتقل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج، سرهنگ حجت‌الله منصوربیگی، مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج استان ایلام ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: این تعداد اتوبوس به طور مرتب در حال جابجایی زائران از استان‌های خود به مقصد مرز بین‌المللی مهران در 95 کیلومتری جنوب غربی ایلام هستند.
وی افزود: با توجه به حجم گسترده تردد زائران از مرز مهران رایزنی‌های لازم برای افزایش تعداد اتوبوس‌های شرکت جوان سیر ایثار به 450 دستگاه اتوبوس صورت گرفته است.
منصوربیگی یادآور شد: همچنین رایزنی لازم با مسئولان در مرزهای چذابه و شلمچه انجام شده که اگر تردد زائران از این 2 مرز کمتر شده است تعدادی از اتوبوس‌های این شرکت را برای جابجایی زائران به مهران اعزام کنند.
وی با بیان اینکه انتقال زائران با اتوبوس‌های این شرکت با قیمت مصوب تعیین شده، است، گفت: اتوبوس‌های جوان سیر ایثار بعد از برگشت زائران از آیین‌های اربعین نیز اقدام به انتقال آن‌ها به استان‌های خود خواهند کرد.
captcha