به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) پس از پیروزی انقلاب اسلامی حفظ وحدت بین مردم شاید از مهمترین فعالیتهایی بود که باید همواره صورت میگرفت و در این راه اشخاص مهمی مانند شهید ناصر سیفی قدم نهادند و رعایت انصاف و اخلاق اسلامی وحدت بین مردم را حفظ کردند.
سردار غلامرضا قربانی، در گفتوگو با ایکنا به نحوه آشنایی با شهید سیفی اشاره و بیان کرد: من اهل شمال ایران هستم و شهید سیفی کُرد بودند، حدود 35 سال پیش در پاوه بهمدت پنج سال با شهید سیفی همراه بودم، در آن زمان شهید سیفی مسئول بسیج آن منطقه بود.
وی با تأکید بر حملات دشمن به مردم بومی گفت: مردم پاوه از برادران کُرد اهل سنت هستند که بهشدت مورد هجوم حیلههای دشمن بوده و هستند چراکه دشمن هم سنی بودن و هم قومیت آنها را هدف قرار داده و قصد ایجاد نفاق را دارد؛ در آن موقعیت شهید سیفی یک عامل وحدت بود و افراد مختلف را در پاسداری از مرزها، شهرها و ایجاد پایگاههای مقاومت بهکار میگرفت و از آنها کمک میخواست. این شهید برزگوار توانست امنیت را با کمک با مردم برقرار کند.
حفظ وحدت با اعتقاد و سیاستوی ادامه داد: شهید سیفی خود نیز کُرد بود و با مردم بهراحتی ارتباط برقرار کرده و موقعیت را مدیریت میکرد؛ خیلی از مردم با عشق میآمدند و بدون چشمداشت تا پای جان خود از انقلاب دفاع میکردند. از این رو شهید سیفی با اعتقاد و سیاست بین مردم وحدت ایجاد میکرد.
قربانی در مورد حضور شهید سیفی در بین مردم گفت: در بمبارانها ما نیز بین مردم بودیم اما آنها فارسی بلد نبودند و حضور ما چندان فایدهای نداشت اما شهید سیفی که به زبان کُردی مسلط بود در بین مردم حاضر میشد و به آنها دلداری میداد.
یادگاری از شهید سیفیقربانی به یکی از یادگاریهای شهید سیفی اشاره کرد و گفت: در آن دوران قرار بر این شد تا یک بیمارستان صحرایی برپا کنیم، مکان بیمارستان یک روستا بود که مردم آنجا را تخلیه کرده بودند، شهید سیفی با مردم آن روستا صحبت کرد و آنها را راضی کرد تا بیمارستان در آن روستا ساخته شود و وقتی بیمارستان بنا شد تا سالها پزشکان در آن به مداوای مجروحان جنگ و مردم پرداختند.
وی در پایان در رابطه با شهادت شهید سیفی بیان کرد: دشمن نتوانست وجود ایشان را تحمل کند و او جان خود را در راه ایجاد وحدت بین مردم فدا کرد.