علی اصغر فانی، وزیر پیشین آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به سیاستهای قرآنی این وزارتخانه در دوران مسئولیت خود اظهار کرد: سیاستهای قرآنی در آموزش و پرورش بر اساس نیازهای کشور طرحریزیشدهاند لذا با حضور دکتر آشتیانی در سمت وزیر، این سیاستها مطمئنا تقویت میشوند.
فانی در ادامه به فعالیتهای قرآنی آموزش و پرورش در دوران تصدیگری خود پرداخت و عنوان کرد: در آخرین ارزیابی که توسط شورای توسعه قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت، وزارت آموزش و پرورش به عنوان یکی از دستگاههای برتر شناخته شد.
وی افزود: این نهاد در توسعه فرهنگ قرآن و آموزش آن اقدامات بسیار خوبی انجام داده و به توصیه مقام معظم 300 آیه منتخب برای دانشآموزان و استناد آنها در محاورات روزمره استخراج و چاپ شد.
وزیر پیشین آموزش و پرورش بیان کرد: همچنین در طی این سه سال و چند ماه آیات قرآن در قالب مسابقات قرآن داوطلبانه در بین دانشآموزان ترویج شد. همچنین انس با اهل بیت(ع) در قالب طرح مصباح الهدی و آشنایی دانش آموزان با اهل بیت کار بسیار خوب دیگری بود که برای اولین بار در این دولت انجام شد.
وی خدمت به قرآن در آموزش و پرورش را از جمله افتخارات خود قلمداد کرد و گفت: امید میرود همکاران ما در وزارت آموزش پرورش فعالیتهای قرآنی در این نهاد گسترده را ادامه داده و روزی برسد که تمامی دانشآموزان کشور فعالان قرآنی باشند.
فانی با اشاره به فعالکردن 650 دارالقرآن در آموزش و پرورش عنوان کرد: هدفگذاری وزارتخانه این بود که به 1500 دارالقرآن برسیم چرا که حدود 720 منطقه آموزشی در کشور وجود داشته و برای هر منطقه 2 دارالقرآن مجزا برای پسران و دختران دانشآموز مورد نیاز بود، این دارالقرآنها نیز نیاز به مربی داشتند و آنها را در قالب تربیت مربی قرآنی در کارگاههای مختلف آموزش دادیم.
.