کد خبر: 3545592
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵

نشان «مسئولیت اجتماعی» به خانواده معلم فداکار خاشی اعطا می‌شود

گروه فرهنگی: بخشدار مرکزی خاش گفت: در اولین همایش «نشان مسئولیت اجتماعی» که فردا، 24 آبان‌ماه در سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود، از خانواده معلم فداکار خاشی، شهید حمیدرضا گنگوزهی، به عنوان اسوه فداکاری و مسئولیت‌شناسی تقدیر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، مجتبی شجاعی‌فر، بخشدار مرکزی خاش امروز، 23 آبان‌ماه در نشستی با حضور اصحاب رسانه که در خاش برگزار شد، گفت: در اولین همایش «نشان مسئولیت اجتماعی» که فردا، دوشنبه 24 آبان‌ماه در سالن اجلاس سران با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود، از خانواده معلم فداکار خاشی، شهید حمیدرضا گنگوزهی، به عنوان اسوه فداکاری و مسئولیت‌شناسی تقدیر خواهد شد.
وی اظهار کرد: در این همایش از تمام افراد، سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی که در زمینه‌هایی از جمله رهبری سازمانی، توسعه جامعه، حقوق بشر، حقوق نیروی کار، اقدامات خیرخواهانه و رضایت‌مندی مستمر فعالیت کرده‌اند دعوت و به نفرات برتر به ترتیب لوح زرین، تندیس و لوح تقدیر اهداء می‌شود.
بخشدار مرکزی خاش بیان کرد: انتخاب معلم فداکار خاشی به عنوان چهره ملی مسؤولیت شناسی و اعطای نشان ملی به خانواده ایشان، افتخاری بزرگ است که در سایه فداکاری و ایثار و از خود گذشتگی این معلم فداکار در دورترین نقطه مرزی کشور به‌دست آمده است.
وی با تقدیر از پیگیری‌های اداره کل بهزیستی استان در ایجاد مقدمات اعطای این نشان ملی به خانواده شهید گنگوزهی، افزود: تقدیر از معلم ایثارگر، تقدیر از مقام ایثارگری، نوع دوستی و فداکاری است و امیدواریم چنین شخصیت‌هایی الگوی امروز جامعه ما قرار گیرند.
حمیدرضا گنگو زهی معلم مدرسه شهید رحیمی روستای نوکجو از توابع روتک شهرستان خاش بود که با جان‌فشانی، سه دانش آموزش را از ماندن در زیر آوار و مرگ حتمی نجات داد.
captcha