کد خبر: 3546645
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲

برگزاری همايش «ناله‌های نی» در شوشتر

گروه فرهنگی: با توجه به اهمیت و جایگاه موسیقی در تعزیه و مراسم عزاداری اهل بیت(ع) همایش «ناله‌های نی» در تالار فرهنگ شوشتر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر، علی بهرامی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر گفت: با توجه به اهمیت و جایگاه موسیقی در تعزیه و مراسم عزاداری اهل بیت(ع) همایش «ناله‌های نی» در تالار فرهنگ شوشتر برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینكه در این همایش به نقش موسیقی در تعزیه پرداخته خواهد شد، گفت: در این همایش از کارشناسان و نوازندگان پیشکسوت و متبحر در این رشته جهت تبیین و معرفی بیشتر موسیقی در تعزیه دعوت به عمل آمده و اجرای برنامه خواهند داشت.

بهرامی گفت: این همایش ساعت 18 جمعه 28 آبان‌ماه با حضور هنرمندان و دوستداران اهل‌بیت(ع) در تالار فرهنگ شوشتر برگزار خواهد شد.

captcha