کد خبر: 3547888
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۴

برپایی دوره تربیت مدرس قرآن از سوی مؤسسه فاطمه الزهرا(س) بشیر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیر مؤسسه فاطمه الزهرا(س) بشیر کرمان از برگزاری دوره تربیت مدرس قرآن در این مؤسسه خبر داد.

مرضیه عرب نژاد، مدیر مؤسسه فاطمه‌الزهرا(س) بشیر کرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برنامه‌های این مؤسسه اظهار کرد: مؤسسه فاطمه‌الزهرا(س)  بشیر برای علاقه‌مندان به مباحث  قرآنی دوره‌های تربیت مدرس قرآن را برگزار می‌کند.
عرب‌نژاد در ادامه افزود: در حال حاضر 30 نفر در این دروه حضور دارند و در دو شیف صبح و عصر از مباحث مختلف قرآنی با تدریس اساتیدی از حوزه و دانشگاه بهره‌مند می‌شوند.
مدیر مؤسسه فاطمه‌الزهرا(س) بشیر بیان کرد: روش‌های آموزش مربیگری قرآن، تسلط به مفاهیم قرآنی، آشنایی با تاریخ قرآن ، روانشناسی تربیتی و تاریخ اسلام از جمله مواردی است که در دوره مذکور آموزش داده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه دوره تربیت مدرس قرآن 2 سال به طول می‌انجامد، اظهار کرد: این دوره که با همکاری اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کرمان برگزار می‌شود بعد از پایان دوره به کسانیکه حضور داشتند گواهینامه پایان دوره اعطا می‌کند.
یادآور می شود، مؤسسه فاطمه‌الزهرا(س) بشیر کرمان در خیابان شهید رجایی 52،  پلاک21 واقع شده است.  

captcha