کد خبر: 3548051
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸

تشکیل دوره تربیت مربی مهدویت در شعبه مرکزی بیت‌الاحزان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی مهدویت، پنج‌شنبه، چهارم آذرماه در شعبه مرکزی بیت‌الاحزان تشکیل می‌شود.

مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره مهدویت با تدریس اسماعیل شفیعی‌سروستانی، مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی موعود، پنج‌شنبه این هفته برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه دوره فوق به صورت سلسله‌وار است، عنوان کرد: این نخستین جلسه از این سلسله جلسات است که با حضور حدود 200 نفر از معلمان شعبه‌های سراسر کشور بیت‌الاحزان و حافظان کل قرآن این شعب برپا خواهد شد.
شهسوار اضافه کرد: این کارگاه در راستای اطلاع‌رسانی و پاسخ به شهبات مربیان و قرآن‌آموزان در این زمینه و با شرکت 150 نفر از مربیان و حدود 50 حافظ کل قرآن کریم این مؤسسه تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: این دوره با هدف بازآموزی معلمان و انجام آموزش‌های لازم درخصوص مهدویت انجام می‌گیرد.
captcha