کد خبر: 3548070
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

عفاف و حجاب محصور در ظاهر نیست

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: عفاف و حجاب فقط مختص به پوشش نیست بلکه به عنوان مهم‌ترین اصل در تمام ابعاد جامعه اسلامی نقش دارد و نباید این موضوع را فقط در قالب پوشش محصور کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مهدی حقیقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، در سومین جلسه کارگروه عفاف و حجاب استان که امروز، سه‌شنبه 2 آذرماه در سالن جلسات این اداره‌کل برگزار شد با اشاره به واقعه عظیم پیاده‌روی اربعین حسینی گفت: پیاده‌روی اربعین یکی از رویدادهای مهم جهان تشیع است که دشمنان اسلام  قصد تضعیف و تخریب این رویداد مهم دارند اما به لطف خدا این حرکت عظیم مردمی هر ساله مورد استقبال مسلمانان جهان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه در این چند روز اخیر بعضی با ایجاد شایعه در فضای مجازی مبنی بر به شهادت رسیدن شیعیان در پیاده‌روی اربعین قصد تخریب و ایجاد هراس در افکار عمومی را داشتند گفت: اساس این شایعه‌ها تخریب و کوچک شمردن این حرکت است، ما در عمل شاهد هستیم با وجود اینکه کشور عراق از سوی تروریست‌های تکفیری مورد تهدید قرار می‌گیرد اما خوشبختانه تاکنون کوچکترین گزارش مبنی بر آسیب دیدن زائرین اربعین حسینی گزارش نشده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: عفاف و حجاب در جامعه فقط مختص به پوشش نیست بلکه عفاف و حجاب به عنوان مهمترین اصل در تمام ابعاد جامعه اسلامی نقش دارد و نباید این موضوع را فقط در قالب پوشش محصور کرد.
حقیقی گفت: اگر عفاف و حجاب در تمام ابعاد و مناسبت‌های اجتماعی لحاظ شود ما شاهد کاهش و ریشه کنی بسیاری از معضلات اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود. اگر وضو و پاک بودن لباس نمازگزار شرط اصلی ورود به نماز خواندن و عبادت است نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه شرط اصلی کاهش معضلات اجتماعی است.
وی ادامه داد: خانواد‌ه‌ها به عنوان نهاد اصلی جامعه در ترویج اصول اخلاقی نقش دارند و این خانواده‌ها هستند که می‌توانند با تربیت درست فرزندان خود، اخلاق حسنه را در جامعه نهادینه کنند و اگر بخواهیم فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه عملی شود نباید از نهاد خانواده غافل شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تأکید کرد: اگر فردی از لحاظ پوشش ظاهری نامناسب است این بدین معنی است که فرد به اسلام و مباحث آن اعتقاد ندارد، برای این افراد فرهنگ عفاف و حجاب و اخلاق اسلامی در خانواده به درستی نهادینه نشده است که جا دارد والدین برای نهادینه کردن ارزش‌های اخلاقی از سنین یک تا شش سالگی توجه ویژه‌ای کنند زیرا شخصیت اصلی هرانسان به راحتی در این مقطع سنی شکل می‌گیرد.
حقیقی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها در قالب 28 محور، سبک زندگی اسلامی را بیان کرده‌اند گفت: متأسفانه تاکنون به دلیل اینکه این 28 محور همچون اقتصاد مقاومتی جزو برنامه‌های استراتژیک نشده است نتوانسته محقق نشود در حالی که اگر این 28 محور به درستی اجرا شود شاهد هیچ معضل اجتماعی در سطح جامعه نخواهیم بود.
وی گفت: کارگروه عفاف و حجاب استان‌ها تنها کارگروه‌هایی در کشور است که ریاست آن به عهده مدیرکل ارشاد است و روال آن این است که هر سه ماه یک بار با حضور مدیران ارشد استان برگزار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان مرکزی در پایان ضمن اعلام نارضایتی از عدم حضور مدیران در جلسات کارگروه گفت: بحث عفاف و حجاب موضوع استراتژیک و مهم نظام است و تمام مباحث جامعه را پوشش می‌دهد کدام برنامه‌ مهمتر از این بحث است که یک مدیر وقت ندارد در کارگروه شرکت کند و جای خود کارشناس اداره‌اش را می‌فرستد.
captcha