کد خبر: 3548331
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳

همایش 114 گردان بسیجیان فعال زاهدان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان زاهدان گفت: همایش بزرگ 114 گردان از بسیجیان فعال شهرستان زاهدان با رویکرد فرهنگی و امنیتی، جمعه 5 آذرماه در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، موسی اصغری حسامیه، فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان زاهدان صبح امروز، در نشستی به‌مناسبت هفته بسیج، در جمع خبرنگاران گفت: همایش بزرگ 114 گردان از بسیجیان فعال شهرستان زاهدان با رویکرد فرهنگی و امنیتی، جمعه 5 آذرماه در این شهرستان برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: این همایش به مناسبت هفته بسیج و برای نخستین بار در کشور، در محل میدان سربازان گمنام امام زمان(عج) زاهدان برگزار  و به‌صورت زنده از شبکه خبر و شبکه استانی هامون پخش می‌شود.
فرمانده ناحیه بسیج سپاه شهرستان زاهدان افزود: این همایش بزرگ به عنوان یک کار ابتکاری و الگو در کشور برگزار می‌شود که و در آن، 114 گردان بسیجی در قالب 11 لشکر و 33 تیپ در زاهدان حضور می‌یابند که فرمانده لشکر و تیپ‌ها نیز از فرماندهان دوران دفاع مقدس انتخاب شده‌اند.
اصغری اظهار کرد: بسیج یک سازمان نیست، بلکه یک تفکر انقلابی است که برگرفته از نهضت عاشوراست و تا زمانی که بساط ظلم و فساد پابرجا باشد، دلاورانه در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد.
captcha