کد خبر: 3548371
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸

بررسی جایگاه عیسی(ع) در اسلام در دانشگاه «لوئیزیانا»

گروه بین‌الملل: انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه «لوئیزیانا» در ایالت لوئیزیانا در آمریکا دیروز سه‌شنبه، 2 آذر میزبان نشستی تحت عنوان «حضرت مسیح(ع) در اسلام» بود.

بررسی جایگاه عیسی(ع) در اسلام در دانشگاه «لوئیزیانا»
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «ulmhawkeyeonline»، در ابتدای این نشست، اعضای انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه «لوئیزیانا» با اهدای دفترچه یادداشت، خودکار و پیراهن با نشان این انجمن، از شرکت‌کنندگان غیرمسلمان استقبال کردند و قبل از شروع نشست، از شرکت‌کنندگان آزمون کوتاهی در مورد اطلاعات آن‌ها از قرآن کریم و انجیل به عمل آمد.
خلیل محمد، یکی از سخنرانان با بیان اینکه هدف این نشست آگاهی‌بخشی است نه تطبیق، گفت: هدف از این نشست افزایش اطلاعات و به چالش کشیدن افکار ما و به اشتراک گذاشتن دانسته‌هایمان برای شناخت یکدیگر است.
وی گفت: طبق قرآن کریم، حضرت عیسی(ع) یک پیامبر بزرگ در مجموعه پیامبران است اما برخلاف گفته انجیل، پسر خدا نیست.
محمد افزود: معجزات حضرت عیسی(ع) و به صلیب کشیده شدن فردی شبیه او و نه خودش در قرآن بیان شده است و در واقع وی به صلیب کشیده نشد بلکه از جانب خداوند عروج کرد.
رشید المستنیر، رئیس انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه لوئیزیانا نیز گفت: این نشست تلاش دارد تا غیرمسلمانان را در مورد عقاید اسلامی آگاه سازد.
captcha