کد خبر: 3548383
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

برگزاری خطبه خوانی حضرت زینب(س) در چندین شهر استان چهارمحال و بختیاری+عکس

کانون نبأ: همایش خطبه خوانی حضرت زینب(س) به صورت نمایش در امامزاده دو معصوم(س) شهرکرد برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، همایش خطبه خوانی حضرت زینب(س) به صورت نمایش پسامدرنیسم که در اصل برگرفته از آداب و رسوم تعزیه زمان گذشته با تلفیقی از هنر امروز است برای اولین بار در امامزاده دو معصوم(س) شهرکرد به صحنه نمایش درآمد. این همایش با مدیریت سپاه استان و به همت حوزه خواهران مناطق در اکثر شهرستان‌ها برگزار شد.

از این رو محمد جواد شفیعی کارگردان، نویسنده و مسئول گروه تأتر ماهان در خصوص همایش خطبه خوانی حضرت زینب در کاخ یزید در گفت و گو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، بیان کرد: این نمایش را به منظور آشنایی بیشتر مردم از مظلومیت اهل بیت رسول الله(ص) و به تصویر کشیدن رشادت‌های حضرت زینب(س) تنظیم کرده‌ایم، متن این نمایش پسامدرنیسم برگرفته از نسخه‌های قدیمی تعزیه است که بیانگر ماجرای ورود اهل بیت امام حسین(ع) به شهر شام و مجلس یزد در قالب نمایش تعزیه دیالوگی برگزار شد.
وی ادامه داد: این برنامه دومین اجرای میدانی گروه ماهان است که از ابتدای هفته در اکثر شهرهای استان چهارمحال و بختیاری مانند: اردل، بن، سامان، کوهرنگ، بن و شهرکرد اجرا شده است، که در این نمایش از بازیگران بیشتری استفاده کردیم که اسامی و نقش گروه به شرح زیر می باشد؛
محمد جواد شفیعی کارگردان و در نقش: شمر، علی کریمیان کاکلکی: در نقش یزید ابن معاویه، شیما فتحی در نقش هند همسر یزید، افشار اکبرپور در نقش سران قریش، عباس مکوندی در نقش: خولی، فاطمه غلامی در نقش: سران قریش، شاهین مراد بهبهانی و محمد جهانگیریان در نقش: اشراف،محمد حسین فیضی و علی بهبهانی مشترک در نقش اسیر، حمید رضا محمدی در نقش: حضرت رقیه، کامران حیدری در نقش: امام سجاد(ع) و زهرا هاشمی در نقش حضرت زینب(س)، دانیال کمالی صدابردار و هادی امیدی در نقش: راوی صحنه ایفای نقش کردند.

خاطرنشان می شود قرائت قرآن، سخنرانی و ذکر مصیبت توسط حجت الاسلام و المسلمین صمدی یزدی دعوت شده از قم و مراسم سینه زنی توسط حجت الاسلام و المسلمین محمدی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.



































زینب رحیمی



































captcha