کد خبر: 3548543
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

لفاظی پادشاه اردن علیه ایران!

گروه بین‌الملل: عبدالله دوم، پادشاه اردن، با دلایل واهی ایران را به شعله‌ور ساختن درگیری مذهبی در منطقه و حمایت از سازمان‌های تروریستی متهم کرد!

لفاظی پادشاه اردن علیه ایران
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، ملک عبدالله در گفت‌و‌گو با شبکه خبری تلویزیونی «آی بی سی» استرالیا گفت: «ایرانی‌ها برگه‌های مختلفی برای بازی دارند که یکی توافق اتمی و دیگری حمایت از سازمان‌های تروریستی است».  
وی گفت: «وقتی به ایران می‌نگری باید دیدت کامل، باشد. هنوز زود است که بفهمیم سیاست جدید آمریکا نسبت به آن چیست، هر کس دیدگاهی در این باره دارد اما به نظر من باید این دیدگاه در چارچوبی کامل باشد.»
بنا بر این گزارش، عربستان سعودی، امارات و اردن، حزب‌الله لبنان، گردان‌های قسام، جهاد اسلامی فلسطین، بسیج مردمی عراق و انصار الله یمن را سازمان‌های تروریستی می‌دانند؛ اما از گروه‌های تروریستی مانند طالبان، القاعده، داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در سوریه حمایت می‌کنند.
اردن پناهگاه تروریست‌های حزب بعث منحله عراق و بسیاری از گروه‌های تروریستی مانند هیئت علمای مسلمان، حماس عراق و ارتش نقشبندیه است که مسئول ریخته‌شدن خون هزاران عراقی به دلایل مذهبی هستند.
همچنین پایگاه‌های جبهة النصره، جیش الاسلام و احرار الشام از مهم‌ترین گروه‌های تروریستی در سوریه در اردن بوده و سازمان سیا اعضای آن را از طریق اتاق بد سابقه موک در این پایگاه‌ها آموزش داده و به سوریه اعزام می‌کند.
پادشاه اردن اولین شخصی بود که با سخن‌گفتن درباره هلال شیعی، از تهران تا بیروت، شعله جنگ مذهبی را برافروخت.

captcha