به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیین رونمایی از تمثال فرماندهان شهید تهران بزرگ لشکر 27 حضرت محمد رسول الله(ص) امروز پنجشنبه چهارم آذرماه با حضور مقامات کشوری و پیشکسوتان جهاد و شهادت من جمله سردار ذوالقدر، جانشین فرماندهی سپاه محمد رسولالله(ص) و سردار محمداسماعیل کوثری، فرمانده سابق لشکر 27 محمد رسول الله(ص) در مقابل لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد.
سرگرد علی کوثری در ابتدای این مراسم گفت: فلسفه رونمایی از تمثال شهدا به دو نکته بازمیگردد؛ یکی زنده نگهداشتن یا شهدا و دیگری اینکه در خیابانهای تهران نشانههایی از شهدای ملی ما وجود دارد و کمتر به شهدای تهرانی پرداخته شده است.
وی در رابطه با اقدام به نصب تمثال شهدا در شهر گفت: این برنامه از سال گذشته پایهگذاری شد و بنا بر این بود که در بلوار کشاورز که به عنوان یکی از پرترددترین معابر شهر است نمادهایی از شهدا کارگذاری شود؛ برای این بلوار سازههایی از این دست بهزودی آماده خواهد شد و اکنون در 11 نقطه از خیابان کارگر شمالی و خیابان شهید طالقانی نصب تمثال شهدا را خواهیم داشت، البته شهرداری باید این کار را زودتر از حال انجام میداد.
امروز لشکر 27 نماد افتخار ملی استدر ادامه این مراسم سردار ذوالقدر با اشاره به نمادهای ملی و مذهبی کشور بیان کرد: زمانی نام خیابانهای ما آیزنهاور، چرچیل و... بود، در حالی که خیابانهای ما باید به نام امام زمان(عج)، امام علی(ع) و فرماندههان ملی ما باشد، این نامها نمادهای ملی و مذهبی ما هستند و از اهمیت بالایی برخوردارند، امروز لشکر 27 یک نماد است نه برای فرماندههان آن بلکه به خاطر افتخار ملی و نماد ملی بودنش. این نمادها فرهنگ ما را تشکیل میدهند و دشمنان امروز فرهنگ ما را هدف قرار دادهاند و بهدنبال جایگزین برای آنها میگردند.
وی با تأکید بر اهمیت یادآوری خاطره شهدا اضافه کرد: یاد شهدا مانند ذکرهایی است که باید دائماً تکرار شود و فرزندان ما از تکرار این ذکرها میتوانند راه صحیح را پیدا کنند و مهم نیست که جهان در مورد راه ما چه فکری میکنند. جهانی که پیامبر(ص)، امام علی(ع) و امام(ره) به ما نشان دادند راه ملائک الهی، حبیبها و علیاصغرها است. به این ترتیب تمام نهادها وظیفه دارند راه و نمادهای ما را ترویج کنند.
ذوالقدر در پایان به شهید دهقان اشاره کرد و گفت: یکی از نمادهای دیگر ما شهید دهقان است، جوانی که در زمان اعزام به سوریه تمام عکسهای قبل از آن را از بین برد و هیچ اثری از زندگی دنیایی باقی نگذاشت و مبنای زندگی این شهید دقیقا از همان روز سنجیده میشود و با گذشته او کاری ندارند، ما هرچه داریم از خون شهدا است.
نقش شهدای دانشجو در سرنوشت میهنسردار محمد اسماعیل کوثری نیز یه معرفی شهیدان، وزوائی، شهبازی و ورامینی پرداخت و یک به یک آنها را معرفی کرد و گفت: امروز میخواهیم از تمثال شهیدانی رونمایی کنیم که از دانشجویان برجسته و هرکدام از افراد مؤثر در سرونشت میهن بودند.
وی ادامه داد: شهید وزوائی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بود و در زمان حمله به لانه جاسوسی از مترجمان بود، او در زمان دفاع مقدس در غرب کشور عملیاتهایی را فرماندهی میکرد که با موفقیت همراه بودند و بسیاری از ارتفاعات را تصرف کردند. او در جنوب کشور فرمانده گردان بود و توانست در عملیات 96 توپ صحرایی را به غنیمت بگیرد.
کوثری به تعریف از شخصیت شهید شهبازی پرداخت و تصریح کرد: شهید محمد شهبازی دانشجوی دانشگاه علم و صنعت و مفسر نهجالبلاغه بود و زمانی که فرمانده سپاه همدان شد برای نیروهای خود نهجالبلاغه تفسیر میکرد. او که معاون حاج احمد متوسلان بود در بهمن سال 60 در عرض 43 روز یک تیپ آماده کرد و عملیات فتحالمبین را انجام داد.
فرمانده سابق لشکر 27 محمد رسول الله(ص) در پایان شخصیت شهید عباس ورامینی را اینچنین تعریف کرد: من و شهید عباس ورامینی در دوران دبیرستان همکلاس بودیم او از همان زمان بسیار حساس و فعال بود، وی در نبرد با رژیم طاغوت حضوری مؤثر داشت و بعد از آن در دوران دفاع مقدس مسئول آموزشهای نظامی به دانشجویان بود، او فرمانده گروهان گردان حبیب بود و بعد از آن نیز رئیس ستاد لشکر شد.