کد خبر: 3549190
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۸

سیستان و بلوچستان؛ میزبان 10 شهید گمنام

گروه فرهنگی: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان گفت: پیکر پاک و مطهر 10 شهید گمنام، یکشنبه، 7 آذرماه وارد فرودگاه شهرستان زاهدان شده و دوشنبه، مصادف با رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن(ع) تشییع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حمزه دهقان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان، 6 آذرماه در جمع اصحاب رسانه از ورود پیکر مطهر 10 شهید گمنام به داخل استان خبر داد و افزود: پیکر پاک این شهیدان، یکشنبه 7 آذرماه وارد فرودگاه شهرستان زاهدان شده و دوشنبه، مصادف با رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن(ع) تشییع می‌شود.
وی با بیان اینکه پیکر این عزیزان پس از تشییع، در 5 شهر‌ مختلف به خاک سپرده خواهد شد، اظهار کرد: مراسم وداع یکشنبه شب، با حضور علما، مسؤولین و اقشار مختلف مردم در مهدیه « شهدای گمنام» زاهدان برگزار خواهد شد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان افزود: پیکر 5 شهید در شهرهای « زابل»، « هامون» و « علی‌اکبر» در منطقه سیستان و 2 شهید نیز در شهرستان خاش از منطقه بلوچستان خاکسپاری می‌شود.
وی ادامه داد: پیکر پاک 2 شهید بزرگوار، روز دوشنبه در محله « مهرشهر» و یک شهید نیز روز سه‌شنبه، 9 آذر در مجتمع مسکونی «علویان» تیپ تکاور 110 سلمان فارسی زاهدان میهمان مردم شهید پرور این شهرستان خواهند بود.
دهقان با بیان اینکه وجود شهدای گمنام در مناطق مختلف کشور موجب خیر و برکت است، تصریح کرد: با ورود پیکر مطهر این عزیزان، تعداد شهدای گمنام استان سیستان وبلوچستان به 77 شهید می‌رسد.
captcha